De actie

Deze actie is beschikbaar voor alle klanten van de ASN Bank. Als klant van de ASN Bank kunt u een Optimaal Bespaaradvies van Susteen aanvragen voor slechts 199 euro.

Hoe werkt het?

  • U vult onderstaand formulier in.
  • Susteen neemt contact op met de ASN Bank. Na akkoord neemt Susteen binnen één werkdag contact met u voor het maken van een afspraak met een energieadviseur.
  • De energieadviseur bekijkt op de afgesproken dag naar de beste maatregelen voor uw huis en spreekt met u over uw woonwensen.
  • U ontvangt een woningverbeterplan van Susteen.
  • Door gebruik te maken van de bijgeleverde offertes, kunt u snel aan de slag.
  • Uiteraard zijn de offertes geheel vrijblijven.
jong stel op houten blok voor muur

Waarom meedoen?

Een woningverbeterplan is een waardevol document waarin exact staat hoe u uw huis kunt verduurzamen. Kijk hier wat een Optimaal Bespaaradvies inhoudt en wat u van een woningverbeterplan kunt verwachten.

Meld u aan via onderstaand formulier. 

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.