Uw persoonlijke Woningverbeterplan

U wilt uw huis verduurzamen, maar weet niet waar te beginnen? De gemeente Valkenburg a/d Geul helpt u graag met het maken van de juiste keuze door een energieadvies van Susteen aan te bieden met korting. Het advies komt in de vorm van een Woningverbeterplan. In dit plan leest u exact hoe u het beste aan de slag kan met de verduurzaming van uw huis. De kosten voor dit advies zijn nu €225,- in plaats van €289,-.

Als u meedoet met de actie komt een gecertificeerd adviseur bij u thuis. Hij kijkt onder andere naar dak,- vloer,- (spouw)muur- en glasisolatie en naar de mogelijkheid van warmtepomp en/of zonnepanelen. De adviseur besteedt ook aandacht aan uw (woon)wensen. Na afloop ontvangt u een Woningverbeterplan dat helemaal is afgestemd op uw situatie, indien mogelijk, met vrijblijvende offerte(s). We adviseren welke methode, materiaal en/of installatie voor u het meest geschikt is. Daarnaast brengen we alle subsidies in kaart en wijzen wij u op gunstige financieringsmogelijkheden. Kortom, een volledig plaatje.

“De ideale routekaart voor de verduurzaming van uw huis.”

achterhoekse-isolatie-actie-susteen-energieloket

Hoe werkt het ?

  • Vul het formulier onderaan deze pagina in en maak direct een afspraak met een energieadviseur 
  • Eén van onze energieadviseurs komt bij u langs en bekijkt de beste maatregelen voor uw huis en bespreekt uw woonwensen.
  • U ontvangt een persoonlijk Woningverbeterplan. Kijk hier wat u van een Woningverbeterplan kan verwachten. 
  • Gaat u akkoord met de offertes? Dan zorgen wij voor de uitvoering van de maatregelen. 

Korting

De gemeente Valkenburg aan de Geul geeft woningeigenaren korting op een persoonlijk Woningverbeterplan. Daarom betaalt u nu €225,- in plaats van €289,-. 

Waarom meedoen aan deze actie?

Energiebesparing heeft alleen maar voordelen:

  • Besparen op energiekosten;
  • Verhogen van uw wooncomfort;
  • Minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor u, maar voor iedereen.
jong stel op houten blok voor muur
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.