U wilt uw huis verduurzamen, maar weet niet waar te beginnen? De gemeente Valkenburg a/d Geul helpt u graag met het maken van de juiste keuze. De gemeente heeft hiervoor 180 energieadviezen gesubsidieerd.

Het energieadvies van Susteen komt in de vorm van een woningverbeterplan. In dit plan leest u exact hoe u het beste aan de slag kan met de verduurzaming van uw huis. De eerste 180 mensen hebben zich inmiddels ingeschreven. De kosten voor dit advies zijn vanaf nu €217.

Als u meedoet met de actie komt een gecertificeerd adviseur bij u thuis. Hij kijkt onder andere naar dak,- vloer,- (spouw)muur- en glasisolatie en naar de mogelijkheid van warmtepomp en/of zonnepanelen.  De adviseur besteedt ook aandacht aan uw (woon)wensen.

Na afloop ontvangt u een woningverbeterplan dat helemaal is afgestemd op uw situatie, indien mogelijk, met vrijblijvende offerte(s). Het is de ideale routekaart voor de verduurzaming van uw huis. We adviseren welke methode, materiaal en/of installatie voor u het meest geschikt is. Daarnaast brengen we alle subsidies in kaart en wijzen wij u op gunstige financieringsmogelijkheden. Kortom, een volledig plaatje.

Een huisbezoek duurt ongeveer 75 minuten.

Hoe werkt het ?

  • U vult het formulier onderaan deze pagina in.
  • Hier kunt u direct een afspraak inplannen wanneer het u goed uitkomt.
  • De energieadviseur bekijkt op de afgesproken dag naar de beste maatregelen voor uw huis en spreekt met u over uw wensen.
  • U ontvangt een woningverbeterplan van Susteen.
  • Kijk hier wat u van een woningverbeterplan kunt verwachten.
  • Als u tekent voor de offertes, zorgen wij voor de uitvoering van de maatregelen.

 

Waarom meedoen aan deze actie?

Energiebesparing heeft alleen maar voordelen:

  • Besparen op energiekosten;
  • Verhogen van uw wooncomfort;
  • Minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor u, maar voor iedereen.
jong stel op houten blok voor muur
Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.
Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.
Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.