De actie

Meer wooncomfort tegen lagere energielasten? Via de actie Heel Heusden Duurzaam kunnen Heusdense woningeigenaren heel eenvoudig hun huis verduurzamen. 

Hoe werkt het?

Bij de actie Heel Heusden Duurzaam kiest u de optie die het best bij past. U kunt kiezen voor:

  1. Keukentafelgesprek
  2. Woningverbeterplan

 

Keukentafelgesprek

Spreek met een vrijwilliger over de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. U bespreekt daarbij uw energieverbruik en de meest voor de hand liggende maatregelen die u zelf zou kunnen uitvoeren. Het zogenaamde ‘laaghangend fruit’. Dit gesprek is gratis als onderdeel van de “Heel Heusden Duurzaam”.

Woningverbeterplan

Het Woningverbeterplan is de keuze optie voor een uitgebreid verduurzamings-advies door een gecertificeerd adviseur van onze partner, Susteen. Deze adviseur maakt met u een afspraak voor een bezoek aan huis waarbij hij de woning samen met u inspecteert. Op basis van dit onderzoek krijgt u een uitgebreid rapport waarin is aangegeven welke verduurzamingsmaatregelen u kunt nemen en in welke volgorde u dat het beste kunt doen. In dit rapport wordt ook aangegeven wat de kosten, besparingen en opbrengsten zijn.

Daarnaast ontvangt u bij het rapport geheel vrijblijvende offertes van lokale bedrijven of bedrijven uit de regio. Voor deze laatste variant geldt een eigen bijdrage van € 25,00. De werkelijke waarde is € 249,00.

Waarom meedoen aan deze actie?

Energiebesparing heeft alleen maar voordelen:

  • besparen op energiekosten
  • verhogen van uw wooncomfort.
  • minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor u, maar voor iedereen.
jong stel op houten blok voor muur

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.
Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.
Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.