De actie

Deze actie is beschikbaar voor alle klanten van de Regiobank. De Regiobank is een partner van de Slimwoner campagne van Natuur & Milieu. Als klant van Regiobank kunt u via Slimwoner een Optimaal Bespaaradvies van Susteen aanvragen voor slechts 149 euro.

Hoe werkt het?

  • U vult onderstaand formulier in.
  • Susteen neemt contact op Regiobank. Na akkoord neemt Susteen binnen één werkdag contact met u voor het maken van een afspraak met een energieadviseur.
  • De energieadviseur bekijkt op de afgesproken dag naar de beste maatregelen voor uw huis en spreekt met u over uw woonwensen.
  • U ontvangt een woningverbeterplan van Susteen
  • Door gebruik te maken van de bijgeleverde offertes, kunt u snel aan de slag
  • Uiteraard zijn de offertes geheel vrijblijvend
jong stel op houten blok voor muur

Waarom meedoen?

Een woningverbeterplan is een waardevol document waarin exact staat hoe u uw huis kunt verduurzamen. Kijk hier wat een Optimaal Bespaaradvies inhoudt en wat u van een woningverbeterplan kunt verwachten.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Veel gestelde vragen

Geeft Susteen onafhankelijk advies?

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over. 

Voor welke maatregelen kan ik allemaal bij Susteen terecht?

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Kan ik bij Susteen terecht voor bouwbegeleiding?

Ja en nee. Het kan niet maar onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Wat kan ik verwachten van een woningverbeterplan?

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.

Zijn de offertes vrijblijvend?

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.

Is een woningverbeterplan inclusief energielabel?

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.