De actie van de gemeente Stede Broec

De gemeente Stede Broec helpt u graag uw energierekening te verlagen. U kunt nu voor € 70,- aan kleine energiebesparende producten uitzoeken. Gratis! Met deze producten verlaagt u direct uw energierekening en verhoogt u het comfort in huis.

U kunt de waardebon gebruiken voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of ledlampen. Wilt u hierover eerst advies? Dat kan!  Boek dan eerst een huisbezoek van een energiecoach en verzilver daarna uw waardebon.

Hoe gaat de actie in z’n werk?

Direct verzilveren

Als u direct wilt verzilveren, kunt u iets kopen in de webshop van Winst uit je Woning of u koopt iets in de winkel of webshop van uw keuze en levert daarna de bonnetjes in. U mag twee bonnetjes indienen met een maximale waarde van 70 euro. Kijk op hier voor de aanvraagprocedure en de volledige productenlijst.

Eerst advies

Het kan handig zijn om eerst advies in te winnen voordat u uw waardebon verzilvert. Zo weet u exact hoe u de beste keus maakt en u krijgt bovendien ook heel veel andere waardevolle bespaartips. Na het advies kunt u nog altijd voor 70 euro aan producten kopen. Het advies is dus niet in plaats van, maar gewoon extra. En als u gebruik maakt van het advies, wordt het geld van de waardebon voor u gereserveerd. U hoeft dus niet bang te zijn dat het geld op is.

Waarom meedoen aan deze actie?

Energiebesparing heeft alleen maar voordelen:

  • besparen op energiekosten
  • verhogen van uw wooncomfort.
  • minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor u, maar voor iedereen.
jong stel op houten blok voor muur

Aanmelden

Aanmelden voor het energieadvies kan hier.

Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet maar onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.