anna

Kickboksen, kunst en architectuur

Maak kennis met Annasophie Abbassi

Er staan nieuwe projecten op stapel en dus we breiden weer verder uit. Sinds deze maand versterkt Annasophie Abbassi de binnendienst. Roepnaam: Anna. En ja, er is sprake van heuse versterking.

Anna heeft namelijk haar Bachelor Bouwkunde afgerond en is nu bezig met de tweejarige master Architecture aan TU Delft. De wereld van bouwen, constructies en tekeningen is voor Anna allemaal gesneden koek. Allemaal kennis die ze binnenkort gaat inzetten voor Susteen. Zo houden we de binnendienst inhoudelijk op hoog niveau en daar zijn we blij mee.

Voorlopig werkt Anna binnen Susteen voornamelijk aan de planning, maar als bouwkundige ligt de overstap naar het beoordelen van adviezen natuurlijk wel voor de hand. Haar opleiding en belangstelling voor duurzaamheid zijn in ieder geval redenen en waarom Anna heeft gesolliciteerd bij Susteen.

Theorie en praktijk

“Ik heb gesolliciteerd omdat ik gedurende mijn studie verschillende onderzoeken heb gedaan met betrekking tot duurzaamheid in de bouw. In mijn bachelor heb ik veel geleerd over het toepassen van duurzame maatregelen voor bijvoorbeeld woonfuncties. Ik wil echter ook leren hoe het praktisch in zijn werk gaat. Susteen leek mij de geschikte plek om theorie en praktijk met elkaar te verbinden.”

En Anna heeft op dat vlak al veel geleerd. Misschien nog niet zozeer over hoe iets in zijn werk gaat, maar wel over hoe vaak het al wordt toegepast. “Ik heb geleerd dat er al heel veel vraag is door het hele land naar het verduurzamen van woningen en dat mensen zich zeker bewust zijn van het belang hiervan. Dit was nieuw voor mij.”

“Het is ook goed om te zien dat gemeentes zich inzetten voor duurzaamheid, en dat er adviezen worden gegeven op de schaal van de woning. Grote maar ook relatief kleinschalige en laagdrempelige oplossingen en maatregelen. Belangrijk ter besparing van energie maar ook om hoge rekeningen te voorkomen.”

Oog voor de mooie dingen

Naast techniek en duurzaamheid heeft Anna oog voor esthetiek. Niet onbelangrijk voor een aankomend architect. Die voorliefde blijkt niet alleen uit haar interesse voor kunst, interieur design en esthetiek, maar ook uit haar andere bijbaan. Anna is namelijk ook verkoopster bij Etos: “Je kan me ook bellen voor advies op het gebied van uiterlijke verzorging.”

Leuk team en afwisselend werk

De eerste weken bij Susteen zijn Anna in ieder geval goed bevallen. “Het team van de binnendienst is erg gezellig. Jonge mensen met verschillende achtergronden op het gebied van studie en vakgebied, maar ook verschillende levensfases (student/fulltime. Je gaat met plezier naar kantoor, door de leuke werksfeer. Daarnaast is het een erg flexibele baan, handig in de drukke schema’s van studenten.”

Want druk is Anna Zeker. Naast haar studie, haar interesses en werk voor Susteen en Etos, vindt Anna ook nog tijd voor een wandeling door de duinen, fitness en kickboksen. Ja. Kickboksen. “Kickboksen is voor mij de ideale uitlaatklep. Soms moet er gewoon wat uit. En trappen tegen een zak ruimt dan lekker op”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen via:

Delen via:

Gerelateerd bericht