Uw eigen Woningverbeterplan

Wilt u inzicht in de huidige staat van uw woning of is uw woning toe aan verbetering? Bijvoorbeeld door het isoleren van spouwmuren, het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp of energiezuinige verwarming. Het Woningverbeterplan geeft een overzicht van de maatregelen en de kosten ervan, die uw wooncomfort verhogen en energierekening verlagen. Een adviseur komt bij u thuis en stelt, in overleg met u, het plan op. Het plan is gehéél vrijblijvend. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met de offerte(s).

Vraag een Woningverbeterplan aan en ontdek waar u kunt besparen.

In 4 stappen een duurzaam thuis

Fikse korting

Bent u eigenaar van een woning van vóór 1976 en inwoner van de deelnemende gemeenten dan ontvangt u het Woningverbeterplan met een fikse korting. Een Woningverbeterplan kost normaal €249,-. Uw gemeente dekt het grootste deel van de kosten, waardoor u slechts een eigen bijdrage betaalt van €100,-.

De voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een Woningvebeterplan zijn de volgende twee voorwaarden van toepassing:

  • Bouwjaar woning voor 1976
  • U bent een inwoner van deelnemende gemeenten: Aalten, Berkelland, Bronchkhorst, Doesburg, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre of Oude Ijsselstreek. 
woningverbeterplan-achterhoek-susteen

De voordelen van uw persoonlijke Woningverbeterplan

  • Inzicht in de huidige staat van uw huis.
  • Overzicht van de mogelijkheden om uw maandelijkse energiekosten te verlagen. 
  • Handige informatie en offertes voor uitvoering van de maatregelen. 
  • Altijd uw eigen keuzes, u zit nergens aan vast.
  • Door een bijdrage van de gemeente betaalt u slechts €100,-.

Aanmelden

Meld u aan en zet de eerste stap naar een duurzaam thuis.
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.