Uw eigen Woningverbeterplan

Wilt u inzicht in de huidige staat van uw woning of is uw woning toe aan verbetering? Bijvoorbeeld door het isoleren van spouwmuren, het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp of energiezuinige verwarming. Het Woningverbeterplan geeft een overzicht van de maatregelen en de kosten ervan, die uw wooncomfort verhogen en energierekening verlagen. Een adviseur komt bij u thuis en stelt, in overleg met u, het plan op. Het plan is gehéél vrijblijvend. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met de offerte(s).

Vraag een Woningverbeterplan aan en ontdek waar u kunt besparen.

In 4 stappen een duurzaam thuis

Fikse korting

Bent u eigenaar van een woning van vóór 1976 en inwoner van de deelnemende gemeenten dan ontvangt u het Woningverbeterplan met een fikse korting. Een Woningverbeterplan kost normaal €249,-. Uw gemeente dekt het grootste deel van de kosten, waardoor u slechts een eigen bijdrage betaalt van €100,-.

De voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een Woningvebeterplan zijn de volgende twee voorwaarden van toepassing:

  • Bouwjaar woning voor 1976
  • U bent een inwoner van deelnemende gemeenten: Aalten, Berkelland, Bronchkhorst, Doesburg, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre of Oude Ijsselstreek. 
woningverbeterplan-achterhoek-susteen

De voordelen van uw persoonlijke Woningverbeterplan

  • Inzicht in de huidige staat van uw huis.
  • Overzicht van de mogelijkheden om uw maandelijkse energiekosten te verlagen. 
  • Handige informatie en offertes voor uitvoering van de maatregelen. 
  • Altijd uw eigen keuzes, u zit nergens aan vast.
  • Door een bijdrage van de gemeente betaalt u slechts €100,-.

Aanmelden

Meld u aan en zet de eerste stap naar een duurzaam thuis.
Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.