De actie

Als u meedoet met de Achterhoekse Bespaaractie krijgt u een advies over de mogelijkheden om uw huis optimaal te isoleren. U kunt daarnaast meedoen met een collectieve inkoop van isolatieglas, spouwmuur-, dak- en vloerisolatie.

Advies afgestemd op uw woning
Woningisolatie kent vele voordelen. Uw huis wordt comfortabeler, u bespaart op uw energierekening en u doet iets goeds voor het milieu. De regio Achterhoek vindt dit ook belangrijk en daarom organiseert zij de Achterhoekse bespaaractie. Agem voert de actie uit in samenwerking met Susteen.

Bij deze actie komt onze isolatie-adviseur bij u langs. Hij onderzoekt welke isolatiemaatregelen bij uw woning passen. Na afloop ontvangt u een op maat gesneden advies. U krijgt ook (vrijblijvende) offertes van lokale uitvoerders. Deze zijn speciaal geselecteerd op basis van kwaliteit, ervaring en prijs. Met deze partijen kunt u snel en vertrouwd aan de slag.

Meld u aan via onderstaand formulier. 

Aanmelden

De mogelijkheid om aan te melden voor deze actie is gesloten. 

Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.
Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.
Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.