Ik wil gasloos wonen

Je wilt je huis gasloos maken en wilt een plan van aanpak? Susteen wijst je de weg met het ‘’Gasloos advies’. Elke woning en woonsituatie is anders en daarom geven wij adviezen op maat. Eén van onze adviseurs komt bij je langs en zal een Gasloos advies opstellen. Deze is volledig is afgestemd op jouw situatie, woning en woonwensen.

Met het Gasloos advies ontdek je: 

  • De maatregelen die je kan treffen om je huis gasloos te maken. Dit zijn isolatiemaatregelen en maatregelen om zelf energie op te wekken. De isolatiemaatregelen betreft dak-, vloer en bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie;
  • Het meest geschikte product, de meest geschikte materialen en methode om jouw woning gasloos te maken;
  • De kosten, besparingen en terugverdientijden van de maatregelen. Wij berekenen ook de beschikbare subsidies en geven informatie over gunstige financieringsmogelijkheden;
  • Vrijblijvende offertes op maat. De offertes zijn van betrouwbare en ervaren uitvoerende partijen; 
  • Ons advies over warmteopwekking met een all-electric warmtepomp;
  • Ons advies over (vervanging) van afgiftesysteem (radiatoren, vloerverwarming); 
  • Ons advies over zonnepanelen om de warmtepomp helemaal groen te maken; 
  • Ons advies over hoe je jouw gasaansluiting moet laten verwijderen.

 

gasloos-advies-aanvragen-susteen

Bekijk een voorbeeldadvies

Een voorbeeld van Susteen Gasloos advies

Uitvoeren van gasloos advies

Overtuigd van het plan?  Met één simpele handtekening gaan we voor je aan de slag en profiteer je snel van een gasloos huis. Kunnen wij onverhoopt geen volledig gasloos plan opstellen? Dan kost het advies geen €499,- maar slechts €289,-.

Ja, ik wil een Gasloos advies aanvragen voor € 499,-

Aanvragen

Hoe werkt het? 

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

partners-huisbezoek-van-adviseur-susteen-bij-optimaal-besparen-advies-gasloos-warmtepompadvies

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert bekijkt de (on)mogelijkheden om jouw woning gasloos te maken. In het advies houdt de adviseur ook rekening met andere woonwensen. 

plan-ontvangen-van-susteen-optimaal-besparen-acties-gasloos

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt je jouw gasloze woningverbeterplan. Hierin lees je precies welke installatie(s) wij adviseren en waarom. 

aanrecht met groenten

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvangt u offertes van Susteen voor alle onderdelen van het plan. Hierdoor kunt u moeiteloos tot uitvoering overgaan en bent u verzekerd van onze opbrengstgarantie. Uiteraard staat het u vrij om te kiezen voor een andere uitvoerder. U zit nergens aan vast.

gasloos-koken-advies-susteen

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvang je (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kun je snel en moeiteloos tot uitvoering overgaan. 

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

jong stel in gesprek met adviseur

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert komt bij u thuis. Hij bekijkt de (on)mogelijkheden om uw  woning gasloos te maken. In het advies houdt hij ook rekening met andere woonwensen. Een huisbezoek voor een ‘Gasloos Advies’ duurt ongeveer 90 minuten.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt u uw gasloze woningverbeterplan. Hierin leest u precies welke installatie(s) wij adviseren en waarom. Na ongeveer 10 dagen nemen we het advies uitgebreid met u door, beantwoorden uw vragen en passen het eventueel aan.

aanrecht met groenten

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvangt u (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kunt u snel moeiteloos tot uitvoering overgaan. 

Jouw voordelen

Afsluiting van het gasnet

Direct lagere maandlasten

Toekomstbestendige woning

Gasloos advies aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor het maken van een afspraak met één van onze energieadviseurs. 

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.