Ik wil energieneutraal wonen

Je wil je huis energieneutraal maken, maar weet niet waar te beginnen? Susteen wijst je de weg met het ‘Energieneutraal advies’. Elke woning en woonsituatie is anders en daarom geven wij adviezen op maat. Eén van onze adviseurs komt bij je langs en zal een energieneutraal advies opstellen. Deze is volledig afgestemd op jouw situatie, woning en woonwensen.

In het Energieneutraal Advies ontdek je: 

  • De maatregelen die je moet treffen om jouw huis energieneutraal te maken. Dit zijn isolatiemaatregelen en maatregelen om zelf energie op te wekken. De isolatiemaatregelen betreft dak-, vloer en bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie;
  • Een selectie van het meest geschikte materiaal en de methode om jouw woning energieneutraal te maken. Ook selecteren wij het voor jouw woning meest geschikte product in deze categorieën inclusief alle randapparatuur, zoals omvormers bij zonnepanelen;
  • De kosten, besparingen en terugverdientijden van de maatregelen. Wij berekenen ook de beschikbare subsidies en geven informatie over gunstige financieringsmogelijkheden;
  • Vrijblijvende offertes op maat. De offertes zijn van betrouwbare en ervaren uitvoerende partijen;
  • Ons advies over energieopwekking betreft zonnepanelen, zonneboiler en een warmtepomp;
  • Belangrijke informatie over salderen, terugleververgoeding en aanmelding van zonnepanelen.
energieneutraal-advies-acties-van-susteen-duurzaamheid-energie-besparen-geld-warmtepompadvies

Bekijk een voorbeeldadvies

Een voorbeeld van een Susteen Energieneutraal advies

Uitvoeren van energieneutraal advies

Overtuigd van het plan? Met één handtekening gaan we voor je aan de slag en profiteer je snel van een energieneutraal huis. Adviesgarantie: Kunnen wij onverhoopt geen energieneutraal plan opstellen, dan kost het advies geen €499,- maar slechts €289,- 

Ja, ik wil een energieneutraal advies voor € 499,-

Aanvragen

Hoe werkt het? 

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

energieneutraal-energie-besparen-susteen-huis-bezoek-adviseur-van-susteen

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert kijkt bij je thuis, of een energie-neutrale woning tot de mogelijkheden behoort.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvang je jouw energieneutrale woningverbeterplan. Hierin lees je precies welke installatie(s) wij adviseren en waarom. 

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-uitvoering-van-plan

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvangt u offertes van Susteen voor alle onderdelen van het plan. Hierdoor kunt u moeiteloos tot uitvoering overgaan en bent u verzekerd van onze opbrengstgarantie. Uiteraard staat het u vrij om te kiezen voor een andere uitvoerder. U zit nergens aan vast.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-uitvoering-van-plan

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvang je (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kun je snel en moeiteloos tot uitvoering overgaan. 

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

jong stel in gesprek met adviseur

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert komt bij u thuis. Hij bekijkt de (on)mogelijkheden om uw woning energieneutraal te maken. Ook andere woonwensen komen aan de orde.. Een huisbezoek duurt ongeveer 90 minuten.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt u uw energieneutrale woningverbeterplan. Hierin leest u precies welke installatie(s) wij adviseren en waarom. Na ongeveer 10 dagen bespreken we het advies uitgebreid met u door en passen het eventueel aan.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-uitvoering-van-plan

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvangt u (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kunt u snel en moeiteloos tot uitvoering overgaan. 

Jouw voordelen

Geen energiekosten meer

Volledig CO2 neutraal

Toekomstbestendige woning

Wim ten Hove

Ervaring is correct, komen afspraken na en de keuring wordt professioneel gedaan. 

Energieneutraal advies aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak met één van onze energieadviseurs. 

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.