Ik wil energieneutraal wonen

Je wilt je huis energieneutraal maken, maar weet niet waar te beginnen? Susteen wijst je de weg met het ‘Energieneutraal advies’. Elke woning en woonsituatie is anders en daarom geven wij adviezen op maat. Eén van onze adviseurs komt bij je langs en zal een energieneutraal advies opstellen. Deze is volledig is afgestemd op jouw situatie, woning en woonwensen.

In het Energieneutraal Advies:

 • Lees je alle maatregelen die je moet treffen om jouw huis energieneutraal te maken;
 • Lees je isolatiemaatregelen en maatregelen om zelf energie op te wekken;
 • Lees je isolatiemaatregelen betreft dak-, vloer en bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie;
 • Krijg je een selectie van het meest geschikte materiaal en de methode van jouw woning;
 • Krijg je inzicht in kosten en besparingen inclusief beschikbare subsidies;
 • Berekenen wij de terugverdientijd; 
 • Krijg je advies over energieopwekking betreft zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp;
 • Selecteren wij het voor jouw woning meest geschikte product in deze categorieën inclusief alle randapparatuur, zoals omvormers bij zonnepanelen;
 • Berekenen wij wat de installatie kost, oplevert en bespaart incl. subsidies;
 • Lees je over salderen, terugleververgoeding en aanmelding (zonnepanelen)
 • Vind je de financieringsmogelijkheden.
energieneutraal-advies-acties-van-susteen-duurzaamheid-energie-besparen-geld-warmtepompadvies

Bekijk een voorbeeldadvies

Een voorbeeld van een Susteen Energieneutraal advies

Uitvoeren van energieneutraal advies

Overtuigd van het plan? Met één handtekening gaan we voor je aan de slag en profiteer je snel van een energieneutraal huis. Adviesgarantie: Kunnen wij onverhoopt geen energieneutraal plan opstellen, dan kost het advies geen €499,- maar slechts €289,- 

Ja, ik wil een energieneutraal advies voor € 499,-

Aanvragen

Hoe werkt het? 

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

energieneutraal-energie-besparen-susteen-huis-bezoek-adviseur-van-susteen

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert kijkt bij je thuis, of een energie-neutrale woning tot de mogelijkheden behoort.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvang je jouw energieneutrale woningverbeterplan. Hierin lees je precies welke installatie(s) wij adviseren en waarom. 

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-uitvoering-van-plan

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvangt u offertes van Susteen voor alle onderdelen van het plan. Hierdoor kunt u moeiteloos tot uitvoering overgaan en bent u verzekerd van onze opbrengstgarantie. Uiteraard staat het u vrij om te kiezen voor een andere uitvoerder. U zit nergens aan vast.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-uitvoering-van-plan

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvang je (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kun je snel en moeiteloos tot uitvoering overgaan. 

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

jong stel in gesprek met adviseur

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert komt bij u thuis. Hij bekijkt de (on)mogelijkheden om uw woning energieneutraal te maken. Ook andere woonwensen komen aan de orde.. Een huisbezoek duurt ongeveer 90 minuten.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt u uw energieneutrale woningverbeterplan. Hierin leest u precies welke installatie(s) wij adviseren en waarom. Na ongeveer 10 dagen bespreken we het advies uitgebreid met u door en passen het eventueel aan.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-uitvoering-van-plan

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvangt u (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kunt u snel en moeiteloos tot uitvoering overgaan. 

Jouw voordelen

Geen energiekosten meer

Volledig CO2 neutraal

Toekomstbestendige woning

Energieneutraal advies aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor het maken van een afspraak met één van onze energieadviseurs. 

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.