Ontdek de stappen naar een groener energielabel

Wil je inzicht in de huidige staat van jouw woning of is je woning toe aan verduurzaming? Bijvoorbeeld door het isoleren van spouwmuren, het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp. Met het Verbeteradvies ontdek je welke stappen je kan zetten om het energielabel van je woning te verhogen. Je krijgt inzicht in de mogelijke maatregelen van je huis met vrijblijvende offertes en ontvangt een overzicht van de kosten, besparingen, terugverdientijden.

Hoe werkt het?

Bekijk de stappen en ontdek hoe je het energielabel van jouw woning kan verhogen!

Vraag een verbeteradvies met energielabel aan

Vul het formulier in onderaan deze pagina. Onze collega’s zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak met één van onze energieadviseurs. 

Meld u aan
stap-een-1-susteen-verbeterplan-met-energielabel
stap-twee-2-susteen-verbeterplan-met-energielabel

Huisbezoek van adviseur

Eén van onze energieadviseur komt bij je langs, bekijkt de mogelijkheden op verduurzaming van jouw woning en bepaalt het indicatieve energielabel. Ook bespreekt de adviseur je woonwensen. 

Ontvang uw verbeteradvies met indicatieve energielabel

Ontvang het persoonlijke verbeteradvies en ontdek welke stappen je kan zetten voor een hoger energielabel. Het advies bestaat uit de mogelijke verduurzaammaatregelen, een inzicht van de kosten, opbrengsten en besparingen. Ook ontvang je vrijblijvende offertes van onze partners. 

stap-drie-3-susteen-verbeterplan-met-energielabel
stap-vier-4-susteen-verbeterplan-met-energielabel

Zet de stappen naar hoger energielabel

Wil je stappen maken om het indicatieve energielabel te halen en de maatregelen uitvoeren? Met één handtekening zet Susteen alles voor je in werking.

Uw nieuwe energielabel

Wil je stappen maken om het indicatieve energielabel te halen en de maatregelen uitvoeren? Met één handtekening zet Susteen alles voor je in werking. Wij zullen het nieuwe energielabel van je woning registreren.

stap-vijf-5-susteen-verbeterplan-met-energielabel

Ja, ik wil een verbeteradvies met energielabel aanvragen voor €440,-

Aanvragen

Indicatief energielabel

Onze energieadviseur bepaalt het indicatieve energielabel van je woning. Hij bepaalt welke maatregelen je kan nemen om een zo’n hoog mogelijk energielabel te halen. 

Kan je een label A bereiken? Dan lees je in het Verbeterplan welke maatregelen je daarvoor moet nemen, hoeveel dit kost en wat het je bespaart. Als je de vrijblijvende offertes van deze maatregelen laat uitvoeren, zet Susteen alles voor je in werking en registreren wij het nieuwe energielabel van je huis. 

susteen-energielabel-verbeteradvies

Voordelen van een groen energielabel

Direct lagere maandlasten

Waardestijging van uw woning

Comfortwinst

Waarom heeft u een energielabel nodig?

Een energielabel is niet alleen belangrijk wanneer je jouw woning wilt verkopen of verhuren. Het Verbeteradvies met energielabel laat zien hoe energiezuinig je huis is en wat je kan doen om het label van de woning te verhogen. Zodat je kan genieten van de voordelen van een duurzaam thuis en een groener energielabel. Daarnaast is een geldig en geregistreerd energielabel is verplicht wanneer je je woning gaat verkopen of verhuren. Beschik je niet over een energielabel? Dan riskeer je een boete van €450,-. 

Ervaren label adviseurs

Niet iedereen mag een energielabel afgeven. Onze ervaren Energielabel adviseurs zijn gediplomeerd en werken volgens de NTA 8800-methode. Deze methode is gebaseerd op de Europese normen voor het bepalen van het juiste energielabel. Zo weet je zeker dat het labelen van je woning snel en goed wordt uitgevoerd. 

Verbeteradvies met energielabel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak met één van onze energieadviseurs. 

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.
Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou.
Ja, je ontvangt bij uitvoering van Susteen het verbeterde energielabel van je woning. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het opstellen en afmelden van dit label.
Je kan de offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Heb je hulp nodig? Wij kunnen je helpen met het opsturen van de getekende offerte.
Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.