Werken bij Susteen

Wil jij werken aan een duurzame toekomst en de energietransitie? Susteen is een hard groeiende organisatie. En om onze groei vorm te geven, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij hebben vacatures op contractbasis en op ZZP-basis.

Bekijk hier onze actuele vacatures. En wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Bekijk vacatures

Meebouwen aan een duurzaam Nederland

Wil jij meewerken aan een duurzame toekomst en de energietransitie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij zijn een snel groeiende organisatie en voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Of je nu in vaste dienst wilt of als ZZP’er, bij ons vind je wat je zoekt. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van ons team!

manager-advies-susteen-werken-bij-vacature

Manager uitvoering

Als manager uitvoering zorg jij ervoor dat de energiebesparende maatregelen bij onze klanten vlekkeloos worden uitgevoerd.

Bekijk vacature

Manager advies

Als Manager Advies geef je leiding aan een team van meer dan 25 enthousiaste adviseurs die samen ruim 10.000 adviezen per jaar opstellen. 

Bekijk vacature

Commerciële medewerker binnendienst

Als Commerciële Medewerker Binnendienst voer je gesprekken met woningeigenaren die offertes voor duurzame oplossingen hebben ontvangen.

Bekijk vacature
susteen-epw-adviseur-midden-nederland

EP/W adviseur in Midden Nederland

Heb jij een EP-W/B en/of EP-W/D diploma en wil jij je dagelijks inzetten voor een duurzaam Nederland? Susteen zoekt jou!

Bekijk vacature
junior-duurzaamheids-adviseur-binnendienst-susteen-werken-bij-vacature

Junior duurzaamheids adviseur 

Susteen zoekt junior duurzaamheid adviseurs binnendienst die onze klanten willen helpen bij het energiezuiniger maken van hun huis.

Bekijk vacature
business-developer-werken-bij-susteen-vacatures

Business Developer

Wil jij Susteen bekend maken bij samenwerkingspartners, mensen in beweging zetten en projecten opstarten? Solliciteer snel!

Bekijk vacature

Bij Susteen vind je meer dan alleen een baan

  • Waardering voor eigen initiatief
  • Teamwork
  • Platte organisatiestructuur 
  • Flexibel 

Onze waarden

werken-bij-susteen-vacatures-waarden-open-eerlijk

Openheid en eerlijkheid staan centraal. We geloven in transparante communicatie die integer en vriendelijk is. Bovendien zijn we altijd bereid om kennis en ervaring met elkaar te delen. We kunnen van elkaar leren en groeien als individu en organisatie. 

Bij Susteen zijn we constant vernieuwend en blijven we voorop lopen in ons vakgebied! We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om Nederland een stukje duurzamer te maken. Zo worden we iedere dag effectiever. 

werken-bij-susteen-vacatures-waarden-goed

Als we iets doen, dan doen we het goed. Kunnen we het niet? Dan doen we het ook niet. Bij Susteen streven we altijd naar perfectie en zijn we pas tevreden als we weten dat we het goed hebben gedaan! 

Onze collega’s 

Klanten helpen, producten ontwikkelen en resultaten halen. Daar werken we elke dag aan. Maak kennis met de mensen achter Susteen.

rob-over-ons-susteen-directeur

Rob
Directeur

frank-directeur-over-ons

Frank
Directeur

richard-over-ons-susteen-operationeel-manager

Richard
Operationeel manager

kauzi-over-ons-it-ontwikkeling

Kauzi
IT Ontwikkeling