Werken bij Susteen

Wil jij werken aan een duurzame toekomst en de energietransitie? Susteen is een hard groeiende organisatie. En om onze groei vorm te geven, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij hebben vacatures op contractbasis en op ZZP-basis.

Bekijk hier onze actuele vacatures. En wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Bekijk vacatures

Meebouwen aan een duurzaam Nederland

Wil jij meewerken aan een duurzame toekomst en de energietransitie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij zijn een snel groeiende organisatie en voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Of je nu in vaste dienst wilt of als ZZP’er, bij ons vind je wat je zoekt. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van ons team!

medewerker-klantenservice-werken-bij-susteen-vacatures

Binnendienstmedewerker

communicatieadviseur-vacature-susteen-werken-bij

Communicatieadviseur

Bekijk onze vacatures

Bij Susteen vind je meer dan alleen een baan

  • Waardering voor eigen initiatief
  • Teamwork
  • Platte organisatiestructuur 
  • Flexibel 
  • Je maakt onderdeel uit van de energietransitie

Onze waarden

werken-bij-susteen-open-en-eerlijk

Openheid en eerlijkheid staan centraal. We geloven in transparante communicatie die integer en vriendelijk is. Bovendien zijn we altijd bereid om kennis en ervaring met elkaar te delen. We kunnen van elkaar leren en groeien als individu en organisatie. 

werken-bij-susteen-vernieuwend

Bij Susteen zijn we constant vernieuwend en blijven we voorop lopen in ons vakgebied! We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om Nederland een stukje duurzamer te maken. Zo worden we iedere dag effectiever. 

werken-bij-susteen-altijd-goed

Als we iets doen, dan doen we het goed. Kunnen we het niet? Dan doen we het ook niet. Bij Susteen streven we altijd naar perfectie en zijn we pas tevreden als we weten dat we het goed hebben gedaan! 

Onze collega’s 

Klanten helpen, producten ontwikkelen en resultaten halen. Daar werken we elke dag aan. Maak kennis met de mensen achter Susteen.

ons-team-susteen-marouan

Marouan
Operationeel manager

Marouan is een efficiënte en betrokken professional. Als Operationeel Manager zorgt Marouan ervoor dat alles soepel verloopt binnen ons team en in onze dienstverlening. Zijn toewijding aan operationele efficiëntie en kwaliteit is ongeëvenaard. Hij coördineert verschillende afdelingen en waarborgt dat onze processen voldoen aan de hoogste normen. Hij is niet alleen gefocust op het behalen van resultaten en tevreden klanten, maar ook op het creëren van een inspirerende werkomgeving.

eline-ons-team-susteen

Eline
Communicatie

Eline zorgt er als communicatieadviseur voor dat onze boodschappen helder en effectief worden overgebracht. Het schrijven van teksten, bijhouden van de socials en het vormgeven van onze website zijn dagelijkse bezigheden waardoor ze onze duurzame missie tot leven brengt.

ons-team-susteen-levy

Chrisitan
Coördinator buitendienst

Voor Levy is duurzaamheid niet slechts een woord, maar een overtuiging en passie die hij sinds jongs af aan is gaan ontwikkelen. Hij is opgegroeid met het besef dat je rekening houdt met een ander en dat kleine, positieve veranderingen grote gevolgen met zich mee kunnen brengen. Bij Susteen kan hij deze overtuigingen omzetten in actie en zo bijdragen aan een duurzamere toekomst.