Werken bij Susteen

Wil jij werken aan een duurzame toekomst en de energietransitie? Susteen is een hard groeiende organisatie. En om onze groei vorm te geven, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij hebben vacatures op contractbasis en op ZZP-basis.

Bekijk hier onze actuele vacatures. En wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Bekijk vacatures

Meebouwen aan duurzaam Nederland

Droom jij van een baan waarin je een bijdrage kan leveren aan een duurzame toekomst en de energietransitie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Susteen is een snel groeiende organisatie en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Of je nu liever in vaste dient komt of als ZZP’er bij ons vind je wat je zoekt. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze actuele vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bij Susteen vind je meer dan alleen een baan

medewerker-klantenservice-werken-bij-susteen-vacatures

Medewerker klantenservice

Susteen zoekt klantenservicemedewerkers die onze klanten willen helpen bij het energiezuiniger maken van hun huis.

Bekijk vacature
junior-duurzaamheids-adviseur-binnendienst-werken-bij-susteen-vacatures

Junior duurzaamheids adviseur 

Susteen zoekt junior duurzaamheid adviseurs binnendienst die onze klanten willen helpen bij het energiezuiniger maken van hun huis.

Bekijk vacature
business-developer-werken-bij-susteen-vacatures

Business Developer

Wil jij Susteen bekend maken bij samenwerkingspartners, mensen in beweging zetten en projecten opstarten? Solliciteer snel!

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Waarom werken bij Susteen?

 • Waardering voor eigen initiatief
  Bij Susteen geloven we in jouw creativiteit en initiatief! Laat je inspiratie de vrije loop en zet je ideeën om in de praktijk. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien en ontwikkelen.
 • Teamwork
  We zijn een hecht team dat elkaar ondersteunt om gezamenlijke successen te behalen. Werken bij Susteen betekent werken in een collegiale sfeer waarin we elke dag samen streven naar het beste resultaat.

 • Platte organisatiestructuur 
  Onze horizontale organisatiestructuur maakt het maken van beslissingen snel en prettig. Met korte lijnen zorgen we dat ideeën snel omgezet worden in actie. Dat werkt niet alleen prettig, maar ook efficiënt. 

 • Flexibel 
  Bij Susteen zijn we flexibel en begrijpen we dat iedereen een eigen manier van werken heeft. Werk op kantoor of thuis. Gewoon overdag of in de Amerikaanse tijdzone. Het kan allemaal! Zolang het werk maar gedaan wordt en we samen kunnen blijven bouwen aan een duurzame toekomst. 

Onze waarden

werken-bij-susteen-vacatures-waarden-open-eerlijk

Open en eerlijk

Openheid en eerlijkheid staan centraal. We geloven in transparante communicatie die integer en vriendelijk is. Bovendien zijn we altijd bereid om kennis en ervaring met elkaar te delen. We kunnen van elkaar leren en groeien als individu en organisatie. 

Constant vernieuwend

Bij Susteen zijn we constant vernieuwend en blijven we voorop lopen in ons vakgebied! We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om Nederland een stukje duurzamer te maken. Zo worden we iedere dag effectiever. 

werken-bij-susteen-vacatures-waarden-goed

Altijd goed

Als we iets doen, dan doen we het goed. Kunnen we het niet? Dan doen we het ook niet. Bij Susteen streven we altijd naar perfectie en zijn we pas tevreden als we weten dat we het goed hebben gedaan! 

Onze collega’s 

Klanten helpen, producten ontwikkelen en resultaten halen. Daar werken we elke dag aan. Maak kennis met de mensen achter Susteen.

rob-over-ons-susteen-directeur

Rob
Directeur

frank-directeur-over-ons

Frank
Directeur

richard-over-ons-susteen-operationeel-manager

Richard
Operationeel manager

kauzi-over-ons-it-ontwikkeling

Kauzi
IT Ontwikkeling