Kies het advies dat het beste bij je past!

Wil je jouw woning verduurzamen en energie besparen? Maar je weet niet goed hoe? Susteen biedt persoonlijke adviezen inclusief vrijblijvende offertes op maat. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Optimaal besparen, overstappen naar een warmtepomp, het energielabel van je woning verbeteren, energieneutraal of gasloos wonen. Susteen helpt je van advies tot uitvoering. 

stel kijkt naar elkaar tijdens gezamenlijk werk achter laptop

Optimaal Bespaaradvies

Voor iedereen die optimaal geld en energie wil besparen. Van isolatie tot zonnepanelen.

Klik hier
energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-uitvoering-van-plan

Energieneutraal advies

Voor iedereen die energieneutraal wil wonen of ‘nul-op-de-meter’ wil realiseren.

Klik hier
aanrecht met groenten

Gasloos advies

Voor iedereen die de gasaansluiting vaarwel wil zeggen.
 

Klik hier
adviseur spreekt met klant bij warmtepomp

Warmtepompadvies

Voor iedereen die wil overstappen op een warmtepomp en zekerheid wil over haalbaarheid en uitvoering.

Klik hier
verbeterplan-met-energielabel-acties-susteen

Verbeteradvies met label

Voor iedereen die wil weten welke stappen zij moeten zetten om het energielabel van hun woning te verhogen.

Klik hier
energielabel-susteen-advies

Energielabel diensten

Wil jij snel en eenvoudig een energielabel aanvragen? Onze labelaars staan voor je klaar. Bekijk onze label diensten.

Klik hier
over-ons-susteen-energie-advies-acties

Acties met partners

Samen met onze partners bieden wij verschillende acties aan. Bijvoorbeeld gratis adviezen met gemeentes.

Bekijk acties

In vier stappen een duurzaam thuis!

afspraak-maken-susteen-energie-advies

Stap 1. Vraag een advies aan en wij nemen contact op voor het maken van een afspraak. 

huisbezoek-susteen-energie-advies

Stap 2: Onze adviseur komt bij je langs en bekijkt de (on)mogelijkheden van je woning.

Stap 3: Je ontvangt je uitgebreide energieadvies met vrijblijvende offertes. 

uitvoeren-susteen-energie-advies

Stap 4: Wil je de offertes uitvoeren? Wij gaan voor je aan de slag en ontzorgen je volledig.

Bolier

Goede adviezen op maat. Deskundige adviseur en ook keurig gebeld of er nog vragen over het advies waren. 

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.