Ik wil optimaal besparen

Bespaar geld en energie zonder zorgen! Stoei je met vragen als: wat is in mijn huis allemaal mogelijk? En wat is de beste oplossing? Wat kost het en levert dat op? Of wat is de beste volgorde om de mogelijkheden uit te voeren? Elke woning en woonsituatie is anders en daarom geven wij adviezen op maat. Het ‘Optimaal bespaaradvies’ geeft antwoord op al je vragen. Eén van onze adviseurs komt bij je langs en zal een optimaal bespaaradvies opstellen. Deze is volledig afgestemd op jouw situatie, woning en woonwensen.

“Het is de ideale routekaart naar een duurzaam huis!”

In het Optimaal Bespaar Advies:

  • Lees je alle maatregelen om optimaal geld en energie te besparen volledig afgestemd op jouw situatie;
  • Kijken we naar de mogelijkheden van je huis en naar jouw woonwensen;
  • Brengen wij dak-, vloer-/bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie in kaart;
  • Geven wij advies over zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp;
  • Selecteren wij voor alle geadviseerde maatregelen het meest geschikte product en/of methode;
  • Krijg je inzicht in de kosten, opbrengsten en besparingen. Inclusief alle beschikbare subsidies;
  • Berekenen wij de maandelijkse besparing op jouw energierekening, de terugverdientijd en de waardestijging van je woning;
  • Zetten wij gunstige financieringsmogelijkheden op een rij;
optimaal-besparen-bespaaradvies-susteen-diensten

Bekijk hier een voorbeeldadvies

Een voorbeeld van een Susteen Optimaal bespaaradvies

Uitvoeren van optimaal bespaaradvies

Overtuigd van het plan? Met één handtekening gaan we voor je aan de slag en profiteer je snel van een energiezuinig huis. 

Ja, ik wil optimaal besparen aanvragen voor € 289,-

Aanvragen

In 4 stappen een duurzaam huis!

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies
1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

partners-huisbezoek-van-adviseur-susteen-bij-optimaal-besparen-advies-gasloos-warmtepompadvies
2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert bekijkt de (on)mogelijkheden van je woning en spreekt met je over jouw woonwensen.

plan-ontvangen-van-susteen-optimaal-besparen-acties-gasloos
3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvang je jouw woningverbeterplan. Hierin lees je precies welke installatie(s) wij adviseren en waarom.

close-up duimstok

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvangt u offertes van Susteen voor alle onderdelen van het plan. Hierdoor kunt u moeiteloos tot uitvoering overgaan en bent u verzekerd van onze opbrengstgarantie. Uiteraard staat het u vrij om te kiezen voor een andere uitvoerder. U zit nergens aan vast.

uitvoeren-van-optimaal-besparen-advies-susteen-acties
4. Uitvoering

Met de (vrijblijvende) offertes van Susteen ga je moeiteloos tot uitvoering over. Voor je het weet, zit je er warmpjes bij.

man typt staand op tablet, vrouw op achtergrond

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

jong stel in gesprek met adviseur

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert komt bij u thuis. Hij bekijkt de (on)mogelijkheden van uw  woning en spreekt met u over uw woonwensen. Een huisbezoek duurt ongeveer 90 minuten.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt u uw woningverbeterplan. Hierin leest u precies welke installatie(s) wij adviseren en waarom. Na ongeveer 10 dagen bespreken we het advies uitgebreid met u door en passen het eventueel aan.

vrouw leest tijdschrift in vensterbank

4. Uitvoering

Met de (vrijblijvnde) offertes van Susteen gaat u moeiteloos tot uitvoering over en zit u er voor dat u het weet, warmpjes bij.

Jouw voordelen

Direct lagere maandlasten

Waardestijging van je woning

Comfortwinst

Optimaal bespaaradvies aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor het maken van een afspraak met één van onze energieadviseurs. 

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.