Het warmtepompadvies helpt je op weg!

Wil je jouw huis duurzaam verwarmen en klaar zijn voor de toekomst? Dan is een warmtepomp de ideale oplossing! Is mijn huis al warmtepomp-ready? Welke warmtepomp kan ik het beste aanschaffen? Allerlei vragen welke belangrijk zijn voordat je een warmtepomp laat plaatsen. Elke woning en situatie is anders en daarom bieden wij op maat gemaakte adviezen. Met ons ‘Warmtepompadvies‘ weet je precies welke stappen nodig zijn voor de duurzame overstap. Onze ervaren adviseurs komen bij je langs en stellen een advies op dat volledig is afgestemd op jouw situatie, woning en wensen. 

 

Wees voorbereid op de toekomst met een warmtepomp!

Warmtepomp verplicht

Vanaf 2026 is de warmtepomp de norm voor woningen, winkels, scholen en kantoren. Eigenaren van vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen zijn verplicht een warmtepomp aan te schaffen als de cv-ketel vervangen moet worden. Maak de overstap naar duurzaam verwarmen. Zo ben je niet alleen voorbereid op de toekomst, maar begin je binnenkort al met besparen op jouw energierekening.

In het warmtepompadvies:

 • Ontdek je of jouw huis geschikt is voor de overstap naar een warmtepomp;
 • Lees je wat er eventueel nodig is om jouw huis warmtepomp-ready te maken denk dan vooral aan isolatiemaatregelen zoals
  dak-, vloer en bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie;
 • Kijken wij naar de capaciteit van jouw huidige afgiftesysteem;
 • Selecteren wij de voor jouw woning meest geschikte warmtepomp;
 • Adviseren wij zowel over hybride als all electric oplossingen;
 • Krijg je inzicht in kosten en besparingen inclusief beschikbare subsidies;
 • Bereken wij de maandelijkse besparing op jouw energierekening;
 • Lees je de terugverdientijd en de waardestijging van jouw woning;
 • Brengen wij gunstige financieringsmogelijkheden in kaart.
Susteen-warmtepompadvies-advies-warmtepomp-energie-besparen-duurzaam-wonen

Bekijk hier een voorbeeldadvies

Een voorbeeld van een warmtepompadvies

Uitvoeren warmtepompadvies

Ben je overtuigd van het plan en wil je graag de stappen nemen om een warmtepomp te installeren in jouw huis? Met één simpele handtekening gaan we voor je aan de slag en profiteer je snel van een energiezuinig huis! Wij zullen je volledig ontzorgen van advies tot uitvoering.

Ja, ik wil een warmtepompadvies voor €239,-

Aanvragen

In 4 stappen een duurzaam huis! 

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul het aanmeldformulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

partners-huisbezoek-van-adviseur-susteen-bij-optimaal-besparen-advies-gasloos-warmtepompadvies

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert bekijkt de (on)mogelijkheden van een warmtepomp in je woning. Ook spreekt hij over jouw andere woonwensen.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvang je jouw warmtepompadvies. Hierin lees je onder andere precies welk type pomp wij adviseren en waarom.

adviseur spreekt met klant bij warmtepomp

4. Uitvoering

Bij het Warmtepompadvies ontvangt u offertes van Susteen voor alle onderdelen van het advies. (zowel pomp als eventuele isolatiemaatregelen) Hierdoor kunt u moeiteloos tot uitvoering overgaan. Uiteraard staat het u vrij om te kiezen voor (een) andere uitvoerder(s). U zit nergens aan vast.

warmtepompadvies-susteen-uitvoeren-advies

4. Uitvoering

Bij het Warmtepompadvies ontvang je (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kun je snel en moeiteloos tot uitvoering overgaan.

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

jong stel in gesprek met adviseur

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert komt bij u thuis. Hij bekijkt de (on)mogelijkheden van een warmtepomp in uw woning. Ook spreekt hij over andere woonwensen. Een huisbezoek duurt ongeveer 60 minuten.

plan-ontvangen-van-susteen-optimaal-besparen-acties-gasloos

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt u uw warmtepompadvies. Hierin leest u precies welk(e) (type) pomp wij adviseren en waarom

adviseur spreekt met klant bij warmtepomp

4. Uitvoering

Bij het Warmtepompadvies ontvangt u (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kunt u snel moeiteloos tot uitvoering overgaan.

Uw voordelen

Direct lagere maandlasten

Waardestijging van je woning

Forse besparing op uw gasverbruik

Warmtepompadvies aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor het maken van een afspraak met één van onze energieadviseurs. 

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.