Het warmtepompadvies helpt je op weg!

Wil je jouw huis duurzaam verwarmen en klaar zijn voor de toekomst? Dan is een warmtepomp de ideale oplossing! Is mijn huis al warmtepomp-ready? Welke warmtepomp kan ik het beste aanschaffen? Allerlei vragen welke belangrijk zijn voordat je een warmtepomp laat plaatsen. Elke woning en situatie is anders en daarom bieden wij op maat gemaakte adviezen. Met ons ‘Warmtepompadvies‘ weet je precies welke stappen nodig zijn voor de duurzame overstap. Onze ervaren adviseurs komen bij je langs en stellen een advies op dat volledig is afgestemd op jouw situatie, woning en wensen. 

 

Wees voorbereid op de toekomst met een warmtepomp!

Warmtepomp verplicht

Vanaf 2026 is de warmtepomp de norm voor woningen, winkels, scholen en kantoren. Eigenaren van vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen zijn verplicht een warmtepomp aan te schaffen als de cv-ketel vervangen moet worden. Maak de overstap naar duurzaam verwarmen. Zo ben je niet alleen voorbereid op de toekomst, maar begin je binnenkort al met besparen op jouw energierekening.

In het warmtepompadvies:

  • Ontdek je of jouw huis geschikt is voor de overstap naar een warmtepomp. En lees wat er eventueel nodig is om je huis warmtepomp-ready te maken. Denk aan isolatiemaatregelen zoals dak-, vloer- en bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie;
  • Kijken wij naar de capaciteit van je huidige afgiftesysteem;
    Selecteren wij de voor jouw woning meest geschikte warmtepomp;
  • Adviseren wij over hybride- en all electric oplossingen;
  • Krijg je inzicht in de kosten, besparingen en terugverdientijden van de maatregelen. Wij berekenen ook de beschikbare subsidies, maandelijkse besparing op je energierekening en waardestijging van je woning. Ook geven we informatie over gunstige financieringsmogelijkheden;
  • Vind je vrijblijvende offertes op maat. De offertes zijn van betrouwbare en ervaren uitvoerende partijen;
Susteen-warmtepompadvies-advies-warmtepomp-energie-besparen-duurzaam-wonen

Bekijk hier een voorbeeldadvies

Een voorbeeld van een warmtepompadvies

Uitvoeren warmtepompadvies

Ben je overtuigd van het plan en wil je graag de stappen nemen om een warmtepomp te installeren in jouw huis? Met één simpele handtekening gaan we voor je aan de slag en profiteer je snel van een energiezuinig huis! Wij zullen je volledig ontzorgen van advies tot uitvoering.

Ja, ik wil een warmtepompadvies voor €239,-

Aanvragen

In 4 stappen een duurzaam huis! 

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul het aanmeldformulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

partners-huisbezoek-van-adviseur-susteen-bij-optimaal-besparen-advies-gasloos-warmtepompadvies

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert bekijkt de (on)mogelijkheden van een warmtepomp in je woning. Ook spreekt hij over jouw andere woonwensen.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvang je jouw warmtepompadvies. Hierin lees je onder andere precies welk type pomp wij adviseren en waarom.

adviseur spreekt met klant bij warmtepomp

4. Uitvoering

Bij het Warmtepompadvies ontvangt u offertes van Susteen voor alle onderdelen van het advies. (zowel pomp als eventuele isolatiemaatregelen) Hierdoor kunt u moeiteloos tot uitvoering overgaan. Uiteraard staat het u vrij om te kiezen voor (een) andere uitvoerder(s). U zit nergens aan vast.

warmtepompadvies-susteen-uitvoeren-advies

4. Uitvoering

Bij het Warmtepompadvies ontvang je (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kun je snel en moeiteloos tot uitvoering overgaan.

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

jong stel in gesprek met adviseur

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert komt bij u thuis. Hij bekijkt de (on)mogelijkheden van een warmtepomp in uw woning. Ook spreekt hij over andere woonwensen. Een huisbezoek duurt ongeveer 60 minuten.

plan-ontvangen-van-susteen-optimaal-besparen-acties-gasloos

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt u uw warmtepompadvies. Hierin leest u precies welk(e) (type) pomp wij adviseren en waarom

adviseur spreekt met klant bij warmtepomp

4. Uitvoering

Bij het Warmtepompadvies ontvangt u (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kunt u snel moeiteloos tot uitvoering overgaan.

Uw voordelen

Direct lagere maandlasten

Waardestijging van je woning

Forse besparing op uw gasverbruik

Mulders

Afspraak snel geregeld, de expert kwam op tijd op de afspraak en heeft een grondige inspectie gedaan aan de woning.

Warmtepompadvies aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak met één van onze energieadviseurs. 

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.