Susteen is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om Nederland nog duurzamer te maken. Wij staan open voor nieuwe samenwerkingen.

Oplossingen die werken!

‘Iedereen een duurzame woning’ is de missie van Susteen. Wij werken aan dit ideaal door huiseigenaren een persoonlijk advies te geven op het gebied van isolatie, duurzame warmtetechniek en zonne-energie. Daarnaast verzorgen wij indien gewenst de uitvoering van de maatregelen. Daarmee is Susteen een one-stop-shop voor woningverduurzaming.

Voor onze advisering leggen wij altijd een huisbezoek af, omdat we geloven in maatwerk. Een goed advies is naar onze overtuiging afgestemd op de eigenschappen van de woning en de wensen van de bewoners.

Onze samenwerking

Susteen werkt vaak samen met andere partners zoals gemeenten, bedrijven, natuurorganisaties, woningcorporaties, hypotheekverstrekkers en banken. Dit kan gaan om samenwerkingen op projectbasis of om een langlopende samenwerking. Door samen te werken, brengen we vraag en aanbod van woningverduurzaming effectief bij elkaar.

Heb je een idee dat in het verlengde ligt van onze missie en werkwijze? Dan werken we graag met je samen. Susteen is in staat om flexibel op jouw wensen in te spelen.

close-up handen schudden-partners-susteen

Onze samenwerking

Susteen werkt vaak samen met andere partners zoals gemeenten, bedrijven natuurorganisaties, woningcorporaties en banken. Dit kan gaan om samenwerkingen op projectbasis of om een langlopende samenwerking. Door samen te werken, brengen we vraag naar en aanbod van woningverduurzaming effectief bij elkaar.

Heeft u een idee dat in het verlengde ligt van onze missie en werkwijze, dan werken we graag met u samen. Susteen is in staat om flexibel op uw wensen in te spelen.

Hiermee onderscheiden we ons

  • Susteen is sinds 2010 de woningverduurzamer van Nederland.
  • In eigen beheer ontwikkelde software maakt het mogelijk om snel en goedkoop projecten kunnen customizen.
  • Susteen beschikt over een volledige projectorganisatie, o.a. een landelijk dekkend netwerk van adviseurs en uitvoerders. Professionele klantenservice en ervaren projectmanagement.
  • Door online tooling heb je altijd real-time inzicht in voortgang van het project en in behaalde resultaten. Na afloop of periodiek voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit.

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Neem contact op met Rob van Haren. 

Email: rob.vanharen@susteen.nl

Telefoon: 06-2637 6882

rob-van-haren-directeur-contact

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op met Frank Gerritsma, directeur Susteen.

frank.gerritsma@susteen.nl

06-4140.4041