Direct energie en geld besparen

Bespaar op uw energierekening met de actie van gemeente Medemblik en Susteen. Heeft u een brief van de gemeente ontvangen? Dan komt u in aanmerking voor een gratis energieadvies aan huis. U ontvangt een overzicht met de bespaartips speciaal in uw woning en krijgt gratis energiebesparende producten die direct uw energierekening verlagen. Lees gauw verder en meld u aan!

Hoe gaat de actie in z’n werk?

Eén van onze energieadviseurs komt bij u langs en loopt samen met u door uw woning om te bekijken waar u kunt besparen op uw energieverbruik. Hij kijkt naar de eenvoudige maatregelen zoals het plaatsen van radiatorfolie, spaardouche en tochtstrips. De adviseur helpt u direct met het plaatsen. Daarnaast geeft de adviseur ook andere tips over energiezuinig wassen, koken en verwarmen. U kunt uw vragen stellen over bijvoorbeeld uw energiecontract. Het bezoek duurt ongeveer 45 minuten en na afloop ontvangt u alle informatie in een rapport.

jong stel op houten blok voor muur

Meld u aan en begin binnenkort met besparen op uw energierekening!

Waarom meedoen aan deze actie?

  • U ontvangt een persoonlijk energieadvies
  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van je wooncomfort.
  • Minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor jou, maar voor iedereen.

Deelname is gratis. Doe je mee?

Deelname aan deze actie is voor bewoners van gemeente Medemblik die een brief hebben ontvangen van de gemeente. Het bezoek kost u niets en ook het materiaal krijgt u gratis. Let op! Het aantal adviezen is beperkt, dus wees er gauw bij.

Zet de eerste stap naar energiezuiniger wonen en meld u aan via onderstaand formulier!
Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.