Energie besparen is goed voor het klimaat en scheelt geld.

Dat is nu met de hoge energieprijzen nog belangrijker. Samen met de gemeente Medemblik willen we jou daarom graag helpen met het besparen van energie.

Hoe gaat de actie in z’n werk?

Bij deze actie komt er een energieadviseur bij je thuis. De adviseur loopt samen met jou door je huis en geeft tips over energiezuinig wassen, koken en verwarmen. Met deze tips kun je tientallen euro’s per jaar besparen. Het huisbezoek duurt ongeveer 45 minuten. Je krijgt na het gesprek een rapport thuisgestuurd met daarin alle tips voor jouw huis.

Heb je een koophuis? Dan kijkt de adviseur ook naar grote maatregelen die energie besparen. Isolatie bijvoorbeeld, of zonnepanelen. De adviseur kan je gelijk vertellen hoeveel dat ongeveer kost en of er misschien subsidie voor is.

Direct energie besparen

De energiecoach heeft ook een aantal producten bij zich waarmee je meteen energie kunt besparen. Denk aan radiatorfolie en een zuinige douchekop. De coach installeert deze gelijk of laat het bij je achter.

Deelname is gratis. Doe je mee?

Schrijf je dan hier in. Je kunt direct een afspraak plannen.

Maak snel een afspraak, want het aantal adviezen is beperkt.

jong stel op houten blok voor muur

 

Waarom meedoen aan deze actie?

Energiebesparing heeft alleen maar voordelen:

  • besparen op energiekosten
  • verhogen van je wooncomfort.
  • minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor jou, maar voor iedereen.
Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.
Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.
Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.