Direct energie en geld besparen

Bespaar op uw energierekening met de actie van gemeente Medemblik en Susteen. Heeft u een brief van de gemeente ontvangen? Dan komt u in aanmerking voor een gratis energieadvies aan huis. U ontvangt een overzicht met de bespaartips speciaal in uw woning en krijgt gratis energiebesparende producten die direct uw energierekening verlagen. Lees gauw verder en meld u aan!

Hoe gaat de actie in z’n werk?

Eén van onze energieadviseurs komt bij u langs en loopt samen met u door uw woning om te bekijken waar u kunt besparen op uw energieverbruik. Hij kijkt naar de eenvoudige maatregelen zoals het plaatsen van radiatorfolie, spaardouche en tochtstrips. De adviseur helpt u direct met het plaatsen. Daarnaast geeft de adviseur ook andere tips over energiezuinig wassen, koken en verwarmen. U kunt uw vragen stellen over bijvoorbeeld uw energiecontract. Het bezoek duurt ongeveer 45 minuten en na afloop ontvangt u alle informatie in een rapport.

jong stel op houten blok voor muur

Meld u aan en begin binnenkort met besparen op uw energierekening!

Waarom meedoen aan deze actie?

  • U ontvangt een persoonlijk energieadvies
  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van je wooncomfort.
  • Minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor jou, maar voor iedereen.

Deelname is gratis. Doe je mee?

Deelname aan deze actie is voor bewoners van gemeente Medemblik die een brief hebben ontvangen van de gemeente. Het bezoek kost u niets en ook het materiaal krijgt u gratis. Let op! Het aantal adviezen is beperkt, dus wees er gauw bij.

Zet de eerste stap naar energiezuiniger wonen en meld u aan via onderstaand formulier!
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.