Door het grote aantal aanmeldingen, is de actie gesloten.

Collectieve inkoopactie gemeente Asten

Wilt u besparen op uw energierekening, dan kan het helpen om uw woning beter te isoleren. Weet u niet waar te beginnen of ziet u op tegen het uitzoekwerk? Doe dan mee met de collectieve inkoopactie isolatie die de gemeente Asten in samenwerking met ons aanbiedt.

Hoe gaan wij te werk?
Wanneer u zich aanmeldt voor deze actie, komt een energie-expert van Susteen bij u thuis en wordt er gekeken naar mogelijkheden voor gevel-, vloer- en dakisolatie, HR++ glas en uw ventilatiesysteem. Op basis van dit bezoek en uw wensen maakt de expert een advies, dat u binnen 2 weken per e-mail ontvangt. Voor dit bezoek en uitgebreide advies vragen we een eigen bijdrage van €30.

Persoonlijk advies én vrijblijvende offertes
Bij dit advies ontvangt u per geadviseerde isolatiemaatregel een offerte van een geselecteerde uitvoerder. Het voordeel hiervan is dat u exact weet wat de kosten zijn en direct en concreet aan de slag kunt. Landelijke subsidies worden ook in kaart gebracht. De offerte is uiteraard vrijblijvend.

Aanmelden
Door het grote aantal aanmeldingen, is de actie gesloten. Voor degene die al heeft aangemeld, kan de wachttijd langer zijn dan gebruikelijk. Mogelijk vindt het bezoek plaats na de jaarwisseling.

Heeft u vragen over deze actie of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons op via 085-8085119 of info@susteen.nl.

Waarom meedoen aan deze actie?

Energiebesparing heeft alleen maar voordelen:

  • Besparen op energiekosten.
  • Verhogen van uw wooncomfort.
  • Minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor u, maar voor iedereen.

 

Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.
Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.
Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.