Door het grote aantal aanmeldingen, is de actie gesloten.

Collectieve inkoopactie gemeente Asten

Wilt u besparen op uw energierekening, dan kan het helpen om uw woning beter te isoleren. Weet u niet waar te beginnen of ziet u op tegen het uitzoekwerk? Doe dan mee met de collectieve inkoopactie isolatie die de gemeente Asten in samenwerking met ons aanbiedt.

Hoe gaan wij te werk?
Wanneer u zich aanmeldt voor deze actie, komt een energie-expert van Susteen bij u thuis en wordt er gekeken naar mogelijkheden voor gevel-, vloer- en dakisolatie, HR++ glas en uw ventilatiesysteem. Op basis van dit bezoek en uw wensen maakt de expert een advies, dat u binnen 2 weken per e-mail ontvangt. Voor dit bezoek en uitgebreide advies vragen we een eigen bijdrage van €30.

collectieve-inkoopactie-isolatie

Wat valt er binnen en wat valt er buiten de actie? 

Dit valt binnen de actie:

 • Spouwmuurisolatie
 • Vloer- en bodemisolatie in kruipruimte
 • Dakisolatie van binnenzijde dak
 • Glasisolatie met HR++ glas

Dit valt buiten de actie:

 • Dakisolatie van buitenzijde dak
 • Kozijnen bij glasisolatie

Persoonlijk advies én vrijblijvende offertes
Bij dit advies ontvangt u per geadviseerde isolatiemaatregel een offerte van een geselecteerde uitvoerder. Het voordeel hiervan is dat u exact weet wat de kosten zijn en direct en concreet aan de slag kunt. Landelijke subsidies worden ook in kaart gebracht. De offerte is uiteraard vrijblijvend.

Aanmelden
Door het grote aantal aanmeldingen, is de actie gesloten. Voor degene die al heeft aangemeld, kan de wachttijd langer zijn dan gebruikelijk. Mogelijk vindt het bezoek plaats na de jaarwisseling.

Heeft u vragen over deze actie of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons op via 085-8085119 of info@susteen.nl.

Waarom meedoen aan deze actie?

Energiebesparing heeft alleen maar voordelen:

 • Isolatiemateriaal aanschaffen voor de beste prijs-kwaliteit
 • Besparen op energiekosten
 • Verhogen van uw wooncomfort
 • Woningwaarde stijgt
 • Minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor u, maar voor iedereen

 

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.