Uw eigen Woningverbeterplan

Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw woning of overweegt u verbeteringen aan te brengen? Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van uw spouwmuren, het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp of energiezuinige verwarming. Gemeente Barendrecht en Susteen helpen u graag met een Woningverbeterplan. 

Vraag een persoonlijk Woningverbeterplan aan en ontdek hoe u kan besparen.

De ideale routekaart

Wanneer u zich aanmeldt voor deze actie, zal een adviseur van Susteen persoonlijk bij u langskomen. De adviseur zal de mogelijkheden voor verduurzaming van uw woning bekijken en rekening houden met uw specifieke woonwensen. Op basis hiervan zal hij een Woningverbeterplan opstellen, inclusief advies, een overzicht van de benodigde investeringen, de verwachte terugverdientijden en gedetailleerde informatie over het uitvoeren van de voorgestelde maatregelen. Met dit complete overzicht heeft u de ideale routekaart in handen om uw woning duurzamer te maken.

In 4 stappen een duurzaam thuis

Een fikse korting op het Woningverbeterplan!

Gemeente Barendrecht wilt woningeigenaren van een dijk-woning graag helpen bij het besparen van energie en biedt het Woningverbeterplan aan met een fikse korting. Daarom kan u nu een plan aanvragen voor €35,- (oorspronkelijke waarde Woningverbeterplan: €289,-). 

De voorwaarden

  • U woont in gemeente Barendrecht.
  • U bent de eigenaar van een dijkwoning.
  • Uw woning heeft een afgemeld energielabel D, E, F of G. Zoek uw afgemelde energielabel hier.
  • Heeft uw woning geen afgemeld, maar een voorlopig energielabel? Het voorlopig (is een schatting) energielabel D, E, F of G wordt gebruikt wanneer uw woning is gebouwd voor 1982.
susteen-woningverbeterplan-barendrecht-gemeente-energie-besparen-woningverbeterplan

Geen woning of gezin is hetzelfde. Daarom is het woningverbeterplan op maat gemaakt voor uw woning.

Wilt u een voorbeeld inlezen? Klik dan op onderstaande knop!

Bekijk voorbeeld

De voordelen van uw persoonlijke Woningverbeterplan

  • Inzicht in de huidige staat van uw huis. 
  • Overzicht van de mogelijkheden om uw maandelijkse energiekosten te verlagen. 
  • Handige informatie en offertes voor uitvoering van de maatregelen.
  • Altijd uw eigen keuze, u zit nergens aan vast.
  • Nu verkrijgbaar voor maar €35,-.
achterhoekse-isolatie-actie-susteen-energieloket

Benieuwd naar de mogelijkheden van het verduurzamen van een dijkwoning?
Bekijk welke maatregelen Jeroen heeft genomen.

Heeft u vragen over deze actie?

Neem gerust contact op met Susteen via info@susteen.nl of telefonisch op 085-8085119.

Aanmelden

Zet de eerste stap naar een duurzaam huis en meld u aan via onderstaand formulier!
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming ((hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een Woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een Woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou.

Nee, een Woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.