Energieadvies van uw woning

Wilt u ook geld besparen op uw energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame toekomst? Gemeente Barnveld heeft een speciale actie voor u! Als u zich aanmeldt voor deze actie, krijgt u een persoonlijk energieadvies op maat. Eén van onze energieadviseurs komt bij u langs en bekijkt samen met u de verduurzaammogelijkheden van uw woning. Wij maken voor u een passend energieadvies zodat u kunt besparen op uw energierekening.

Woningonderzoek en woningverbeterplan

Als woningeigenaar bent u in de gelegenheid om uw huis energiezuinig te maken. Als u meedoet met de actie komt een adviseur bij u thuis. Hij kijkt naar de mogelijkheden van dak,- vloer,- (spouw)muur- en glasisolatie en naar de mogelijkheid van een warmtepomp en/of zonnepanelen. Hierbij houdt hij rekening met uw (woon)wensen.

Na afloop ontvangt u een woningverbeterplan dat helemaal is afgestemd op uw situatie. Het is de ideale routekaart voor de verduurzaming van uw huis. We adviseren welke methode, materiaal en/of installatie voor u het meest geschikt is. U krijgt inzicht in kosten en in besparingen. Daarnaast brengen we alle subsidies in kaart en wijzen wij u op gunstige financieringsmogelijkheden. Kortom, een volledig plaatje.

Het plan bevat naast het advies ook vrijblijvende offertes van Susteen. Als u gebruik maakt van het aanbod, bespaart u zich veel uitzoek- en regelwerk. Met één handtekening zet u alles in werking en regelt Susteen alles voor u. Susteen begeleidt u tijdens het hele proces van uitvoeren van de werkzaamheden, van begin tot eind. De offertes zijn van lokale uitvoerders die de beste prijs-kwaliteit verhouding geven.

achterhoekse-isolatie-actie-susteen-energieloket

In 4 stappen een duurzaam thuis

Fikse korting

De kosten bedragen normaal €289, maar omdat de gemeente bijdraagt betaalt u alleen een eigen bijdrage van €50,-. Dit bedrag wordt achteraf gefactureerd. 

De voorwaarden

  • U woont in de gemeente Barneveld. 
  • U bent een woningeigenaar. 

Gun uzelf de voordelen van duurzaam wonen!

Uw voordelen

  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Inzicht in de verduurzaammogelijkheden van uw woning
  • Woningwaarde stijgt
  • Minder CO2 uitstoten. Goed voor u en de wereld

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak met één van onze advisieurs.
Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.