Energieadvies van uw woning

Wilt u ook geld besparen op uw energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame toekomst? Gemeente Barnveld heeft een speciale actie voor u! Als u zich aanmeldt voor deze actie, krijgt u een persoonlijk energieadvies op maat. Eén van onze energieadviseurs komt bij u langs en bekijkt samen met u de verduurzaammogelijkheden van uw woning. Wij maken voor u een passend energieadvies zodat u kunt besparen op uw energierekening.

Woningonderzoek en woningverbeterplan

Als woningeigenaar bent u in de gelegenheid om uw huis energiezuinig te maken. Als u meedoet met de actie komt een adviseur bij u thuis. Hij kijkt naar de mogelijkheden van dak,- vloer,- (spouw)muur- en glasisolatie en naar de mogelijkheid van een warmtepomp en/of zonnepanelen. Hierbij houdt hij rekening met uw (woon)wensen.

Na afloop ontvangt u een woningverbeterplan dat helemaal is afgestemd op uw situatie. Het is de ideale routekaart voor de verduurzaming van uw huis. We adviseren welke methode, materiaal en/of installatie voor u het meest geschikt is. U krijgt inzicht in kosten en in besparingen. Daarnaast brengen we alle subsidies in kaart en wijzen wij u op gunstige financieringsmogelijkheden. Kortom, een volledig plaatje.

Het plan bevat naast het advies ook vrijblijvende offertes van Susteen. Als u gebruik maakt van het aanbod, bespaart u zich veel uitzoek- en regelwerk. Met één handtekening zet u alles in werking en regelt Susteen alles voor u. Susteen begeleidt u tijdens het hele proces van uitvoeren van de werkzaamheden, van begin tot eind. De offertes zijn van lokale uitvoerders die de beste prijs-kwaliteit verhouding geven.

achterhoekse-isolatie-actie-susteen-energieloket

In 4 stappen een duurzaam thuis

Fikse korting

De kosten bedragen normaal €289, maar omdat de gemeente bijdraagt betaalt u alleen een eigen bijdrage van €50,-. Dit bedrag wordt achteraf gefactureerd. 

De voorwaarden

  • U woont in de gemeente Barneveld. 
  • U bent een woningeigenaar. 

Gun uzelf de voordelen van duurzaam wonen!

Uw voordelen

  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Inzicht in de verduurzaammogelijkheden van uw woning
  • Woningwaarde stijgt
  • Minder CO2 uitstoten. Goed voor u en de wereld

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak met één van onze advisieurs.
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.