Waarom een Energieadvies?

U heeft uw droomhuis op het oog en zou graag direct de verduurzaming regelen. Isolatie, zonnepanelen, warmtepomp. Alles gefinancierd via de hypotheek. Maar hoe pak je dat aan in de hectiek van een hypotheekaanvraag? Met een energieadvies van Susteen weet u direct hoe en hoeveel energie en geld u kunt besparen. Alles in één keer goed, snel en eenvoudig geregeld in een soepel samenspel met uw hypotheekadviseur. Vraag uw adviseur naar deze service.

Hoe werkt de BMP Finance Verduurzaming Service?

 • Vul onderstaand formulier in en plan direct een afspraak met onze adviseur.
 • Onze adviseur neemt contact met u op voor het adviesgesprek. Dit gesprek duurt 30 minuten.
 • U ontvangt binnen 24 uur een advies met offertes waarin alle duurzaamheidsmaatregelen zijn opgenomen. (inclusief subsidies).
 • Deze offerte is uiteraard vrijblijvend.
 • Wij delen deze offerte gelijk met BMP Finance.
 • Als u de offerte accepteert, verwerkt de adviseur het offertebedrag direct in de hypotheekaanvraag. Hiervoor heeft hij nu alle benodigde informatie in handen.
 • Wanneer u zeker weet dat u de woning gaat kopen, maken wij een afspraak voor een woningbezoek.
 • Tijdens dit woningbezoek wordt alles ingemeten en de werkzaamheden voorbereid.
 • Wanneer blijkt dat een aangeboden maatregel niet kan worden uitgevoerd dan vervalt (dit deel van) de offerte.
 • Wanneer de prijs moet worden aangepast vanwege meerwerk dan vragen we u opnieuw akkoord te gaan.
 • De werkzaamheden worden ingepland.
 • Susteen is uw hoofdaannemer waarbij u met al uw vragen terecht kunt.
stel kijkt naar elkaar tijdens gezamenlijk werk achter laptop

Lagere maandlasten door te verduurzamen

Met onze unieke rekentool, waarin gegevens van honderden referentiewoningen zijn opgeslagen, maken wij een zeer betrouwbare inschatting van de energiebesparing die u gaat realiseren. Onze ervaring is dat de totale woonlasten (energie en hypotheek) vaak dalen als gevolg van verduurzaming.

Geld lenen voor verduurzaming kost dan geen geld, maar levert juist geld op. 

Enthousiast geworden van de Verduurzamings Service?

 • U kunt zich aanmelden voor de verduurzamingsservice door onderstaand formulier in te vullen.
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.