Energieadvies van uw woning

Bent u in het bezit van een koopwoning en wilt u deze graag energiezuiniger maken? Dan bent u niet de enige. Een energiezuinig huis verlaagt de energierekening en zorgt voor wooncomfort. Veel mensen vinden verduurzaming belangrijk, maar weten vaak niet waar te beginnen. Gemeente Doetinchem helpt graag met een persoonlijk Woningverbeterplan van €289 voor €25. Hiermee ontdekt u de mogelijkheden van uw woning, wat dit kost en oplevert.

Wat kan u verwachten?
Wij werken samen met duurzaamheidsspecialist Susteen. Een professionele en onafhankelijke energieadviseur van Susteen komt bij u langs om uw woonwensen te bespreken en de mogelijkheden van uw woning in kaart brengen. Er wordt onder meer gekeken naar het energieverlies, naar kansrijke isolatiemaatregelen en naar mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen, een zonneboiler en/of een warmtepomp.

achterhoekse-isolatie-actie-susteen-energieloket

Persoonlijk Woningverbeterplan
Na afloop ontvangt u een uitgebreid Woningverbeterplan op maat. Het is een stappenplan naar een duurzaam huis afgestemd op uw woning en situatie. Hierin leest u welke duurzame maatregelen u kan nemen, wat dit kost en wat het oplevert. Bovendien ontvangt u vrijblijvende offertes. U beslist zelf of u er iets mee doet. Wilt u de offertes uit laten voeren? Dan gaat Susteen voor u aan de slag.

In 4 stappen een duurzaam thuis

Fikse korting

De kosten van een Woningverbeterplan zijn normaal €289,-, doordat de gemeente bijdraagt, betaalt u alleen een eigen bijdrage van €25,-.  

De voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een Woningvebeterplan zijn de volgende twee voorwaarden van toepassing:

  • U heeft een koopwoning
  • U woont in gemeente Doetinchem 

Voordelen

  • Besparen op energiegebruik
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Inzicht in de huidige staat van jouw huis
  • Handige informatie en offertes voor uitvoering van de maatregelen
  • Minder CO2 uitstoten; goed voor u en de wereld
  • Door de bijdrage van gemeente Doetinchem betaal je slechts €25,-

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door energieloket Agem en gemeente Doetinchem

Aanmelden

Ontdek hoe u kan genieten van een duurzaam huis en meld u aan via onderstaand formulier.
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.