Energieadvies Doetinchem

Wilt u bezuinigen op uw energieverbruik? En uw woningcomfort verbeteren? Maar u weet niet goed hoe? De gemeente Doetinchem biedt in samenwerking met Agem inwoners een persoonlijk energieadvies. Meld u aan voor het maken van een afspraak.

Er zijn steeds meer mogelijkheden om een woning betaalbaar energieneutraal te maken. Susteen onderzoekt en berekent dit in een eigen unieke woningverbeterplan. Eén van onze adviseurs komt bij u langs en stelt Zo ziet u in één rapport welke maatregelen u kan uitvoeren om te besparen op energiegebruik, welke kosten hierbij komen kijken, op welke subsidies u recht heeft en offertes van lokale aanbieders. Om alles in kaart te brengen komt één van onze adviseurs bij u langs en stelt samen met u een plan samen. Het energieadvies is specifiek gebaseerd op uw woonsituatie en -wensen.

Wat doet de adviseur?  

  • De adviseur gaat na welke maatregelen het beste bij uw woonsituatie passen. U krijgt uitleg over de kosten, besparingen en opbrengsten.
  • De adviseur kan u prijsopgaves geven van lokale aanbieders. Zo weet de adviseur snel wat de kosten zijn van oplossingen die u samen hebt besproken. Denk bijvoorbeeld aan isolatie van uw vloer, dak of spouwmuur.
  • Verder vertelt de adviseur welke subsidies en regelingen u kunt gebruiken.

Voordelen

  • Besparen op energiegebruik
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Inzicht in de huidige staat van jouw huis
  • Handige informatie en offertes voor uitvoering van de maatregelen
  • Minder CO2 uitstoten; goed voor u en de wereld
  • Door de bijdrage van gemeente Doetinchem betaal je slechts €25,-

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door energieloket Agem en gemeente Doetinchem

Aanmelden

Het aanmelden voor deze actie is niet meer mogelijk. 

Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.