Energieadvies van uw woning

Bent u in het bezit van een koopwoning en wilt u deze graag energiezuiniger maken? Dan bent u niet de enige. Een energiezuinig huis verlaagt de energierekening en zorgt voor wooncomfort. Veel mensen vinden verduurzaming belangrijk, maar weten vaak niet waar te beginnen. Gemeente Doetinchem helpt graag met een persoonlijk Woningverbeterplan van €289 voor €25. Hiermee ontdekt u de mogelijkheden van uw woning, wat dit kost en oplevert.

Wat kan u verwachten?
Wij werken samen met duurzaamheidsspecialist Susteen. Een professionele en onafhankelijke energieadviseur van Susteen komt bij u langs om uw woonwensen te bespreken en de mogelijkheden van uw woning in kaart brengen. Er wordt onder meer gekeken naar het energieverlies, naar kansrijke isolatiemaatregelen en naar mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen, een zonneboiler en/of een warmtepomp.

achterhoekse-isolatie-actie-susteen-energieloket

Persoonlijk Woningverbeterplan
Na afloop ontvangt u een uitgebreid Woningverbeterplan op maat. Het is een stappenplan naar een duurzaam huis afgestemd op uw woning en situatie. Hierin leest u welke duurzame maatregelen u kan nemen, wat dit kost en wat het oplevert. Bovendien ontvangt u vrijblijvende offertes. U beslist zelf of u er iets mee doet. Wilt u de offertes uit laten voeren? Dan gaat Susteen voor u aan de slag.

In 4 stappen een duurzaam thuis

Fikse korting

De kosten van een Woningverbeterplan zijn normaal €289,-, doordat de gemeente bijdraagt, betaalt u alleen een eigen bijdrage van €25,-.  

De voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een Woningvebeterplan zijn de volgende twee voorwaarden van toepassing:

  • U heeft een koopwoning
  • U woont in gemeente Doetinchem 

Voordelen

  • Besparen op energiegebruik
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Inzicht in de huidige staat van jouw huis
  • Handige informatie en offertes voor uitvoering van de maatregelen
  • Minder CO2 uitstoten; goed voor u en de wereld
  • Door de bijdrage van gemeente Doetinchem betaal je slechts €25,-

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door energieloket Agem en gemeente Doetinchem

Aanmelden

Ontdek hoe u kan genieten van een duurzaam huis en meld u aan via onderstaand formulier.
Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.