Duurzaamheidsadvies

Wilt u verduurzamen en kunt u wel wat tips en hulp gebruiken bij de mogelijkheden in uw woning? Speciaal voor u als hypotheekklant van ABN AMRO, mogen we u vrijblijvend persoonlijk advies aanbieden. Vul onderstaand formulier in en plan direct een afspraak met één van onze advisieurs.
Persoonlijk duurzaamheidsadvies in 7 stappen

Stap 1 U wordt gebeld

Als u zich aanmeldt voor persoonlijk advies, wordt u eerst gebeld door een medewerker van Susteen voor het plannen van een telefonische intake.

Stap 2 Telefonische intake

Tijdens de telefonische intake, die ongeveer een half uur duurt, besprek we uw energieverbruik en de mogelijkheden voor verduurzamen van uw woning.

Stap 3 Verduurzamingsadvies via e-mail

Na de telefonische intake ontvangt u binnen 1 werkdag van de adviseur van Susteen uw persoonlijke verduurzamingsadvies en een kostenindicatie via de mail.

Stap 4 Inplannen huisbezoek

Als u na het verduurzamingsadvies verder wilt praten met een adviseur, geeft u daarvoor akkoord per e-mail. Een adviseur van Susteen belt u dan op voor het inplannen van een vrijblijvend bezoek aan huis.

Stap 5 Huisbezoek door adviseur van Susteen

Tijdens het huisbezoek bekijkt de adviseur of het telefonische verduurzamingsadvies en de bijbehorende kostenindicatie klopt en of er misschien nog meer mogelijk is in uw woning. Ook bepaalt de adviseur de energielabel van uw woning.

Stap 6 Offerte

U ontvangt na het huisbezoek via e-mail losse offertes van onze partners voor de verschillende werkzaamheden om uw woning te verduurzamen. Deze kunt u thuis op uw gemakt bekijken en nadenken of u een of meer van de werkzaamheden zou willen laten uitvoeren.

Stap 7 Nieuw energielabel?

Na het huisbezoek wordt ook de energielabel van uw woning, op kosten van ABN AMRO geregistreerd als die:

  • Nog niet geregistreerd is, of
  • hoger is dan het energielabel dat nu bij uw woning geregistreerd staat.

Gaat u naar aanleiding van het advies verduurzamen? Dan wordt uw energielabel na de werkzaamheden opnieuw bepaald en daarna pas geregistreerd.

 

Zet de eerste stap naar een duurzaam huis met Susteen!

Uw voordelen

  • Gratis energieadvies op maat
  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Woningwaarde stijgt
  • Minder CO-uitstoot. Goed voor u en de wereld
duurzaamheidsadvies-advies-duurzaam-wonen-abn-amro-susteen

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.