Duurzaamheidsadvies

Wilt u verduurzamen en kunt u wel wat tips en hulp gebruiken bij de mogelijkheden in uw woning? Speciaal voor u als hypotheekklant van ABN AMRO, mogen we u vrijblijvend persoonlijk advies aanbieden. Vul onderstaand formulier in en plan direct een afspraak met één van onze advisieurs.

Persoonlijk duurzaamheidsadvies in 7 stappen

Als u zich aanmeldt voor persoonlijk advies, wordt u eerst gebeld door een medewerker van Susteen voor het plannen van een telefonische intake

Tijdens de telefonische intake, die ongeveer een half uur duurt, besprek we uw energieverbruik en de mogelijkheden voor verduurzamen van uw woning.

Na de telefonische intake ontvangt u binnen 1 werkdag van de adviseur van Susteen uw persoonlijke verduurzamingsadvies en een kostenindicatie via de mail.

Als u na het verduurzamingsadvies verder wilt praten met een adviseur, geeft u daarvoor akkoord per e-mail. Een adviseur van Susteen belt u dan op voor het inplannen van een vrijblijvend bezoek aan huis.

Tijdens het huisbezoek bekijkt de adviseur of het telefonische verduurzamingsadvies en de bijbehorende kostenindicatie klopt en of er misschien nog meer mogelijk is in uw woning. Ook bepaalt de adviseur de energielabel van uw woning.

U ontvangt na het huisbezoek via e-mail losse offertes van onze partners voor de verschillende werkzaamheden om uw woning te verduurzamen. Deze kunt u thuis op uw gemakt bekijken en nadenken of u een of meer van de werkzaamheden zou willen laten uitvoeren

Na het huisbezoek wordt ook de energielabel van uw woning, op kosten van ABN AMRO geregistreerd als die:

  • Nog niet geregistreerd is, of
  • hoger is dan het energielabel dat nu bij uw woning geregistreerd staat.

Gaat u naar aanleiding van het advies verduurzamen? Dan wordt uw energielabel na de werkzaamheden opnieuw bepaald en daarna pas geregistreerd.

Zet de eerste stap naar een duurzaam huis met Susteen!

Uw voordelen

  • Gratis energieadvies op maat
  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Woningwaarde stijgt
  • Minder CO-uitstoot. Goed voor u en de wereld
duurzaamheidsadvies-advies-duurzaam-wonen-abn-amro-susteen

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.