Waarom een Energieadvies?

Investeren in verduurzaming loont. Uw energierekening kan fors omlaag, het comfort van uw woning verbetert en uw woningwaarde stijgt. Samen met FDC maken we het u nu extra makkelijk en voordelig. Start nu met besparen en vraag een energieadvies van Susteen aan.

 

Hoe werkt de FDC Verduurzaming Service?

  • Vul onderstaand formulier in en plan direct een afspraak met onze adviseur.
  • Onze adviseur neemt contact met u op voor het adviesgesprek. Dit gesprek duurt 30 minuten.
  • U ontvangt binnen 24 uur een advies met prijsindicatie waarin alle duurzaamheidsmaatregelen zijn opgenomen. (inclusief subsidies)
  • Wij delen het advies ook gelijk met FDC. Uw adviseur verwerkt het energieadvies direct in zijn/haar financiële advies. Hiervoor heeft hij nu alle benodigde informatie in handen.
  • Wanneer u akkoord bent met het advies plannen we een woningbezoek in waar we alles ingemeten, de werkzaamheden voorbereiden en een definitieve offerte opstellen.
  • Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt het werk gepland en uitgevoerd.
stel kijkt naar elkaar tijdens gezamenlijk werk achter laptop

Lagere maandlasten door te verduurzamen

Met onze unieke rekentool, waarin gegevens van honderden referentiewoningen zijn opgeslagen, maken wij een zeer betrouwbare inschatting van de energiebesparing die u gaat realiseren. Onze ervaring is dat de totale woonlasten (energie en aflossing lening / hypotheek) bijna altijd dalen als gevolg van verduurzaming.

Geld lenen voor verduurzaming kost dan geen geld, maar levert juist geld op. 

Enthousiast geworden van de Verduurzamings Service?

  • U kunt zich aanmelden voor de verduurzamingsservice door onderstaand formulier in te vullen.
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.