De actie

U wilt uw huis verduurzamen, maar weet niet waar te beginnen? De gemeente Geldrop-Mierlo helpt u graag met het maken van de juiste keuze. De gemeente stelt daarom 300 energieadviezen gratis ter beschikking.

Het energieadvies van Susteen komt in de vorm van een woningverbeterplan. In dit plan leest u exact hoe u het beste aan de slag kan met de verduurzaming van uw huis.

Hoe werkt het ?

  • U vult formulier in op de website van de gemeente.
  • Susteen belt u binnen twee werkdagen voor het maken van een afspraak met een energieadviseur.
  • De energieadviseur bekijkt op de afgesproken dag naar de beste maatregelen voor uw huis en spreekt met u over uw wensen.
  • U ontvangt een woningverbeterplan van Susteen
  • Kijk hier wat u van een woningverbeterplan kan verwachten
  • U vraagt offertes op bij uitvoerders van uw keuze
  • Susteen kan u helpen met het beoordelen van de offerte, zodat u goed geïnformeerd de juiste keuze maakt.

Coevering en Kerkakkers

Rond de zomer van 2022 start gemeente Geldrop-Mierlo in de buurten Coevering en Kerkakkers met het maken van een buurtplan om aardgasvrij te worden. Woont u daar, dan kunt u er ook voor kiezen om eerst de uitkomsten van dit onderzoek af te wachten alvorens het advies aan te vragen. De verwachting is dat het buurtplan eind 2023 klaar is.

Waarom meedoen aan deze actie?

Energiebesparing heeft alleen maar voordelen:

  • besparen op energiekosten
  • verhogen van uw wooncomfort.
  • minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor u, maar voor iedereen.

Aanmelden energieadvies Geldrop-Mierlo

Het aanmelden voor deze actie is gesloten.

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.