Energie besparen met de Collectieve Inkoopactie Isolatie

Voor woningeigenaren in de gemeente Barneveld, Voorthuizen en Garderen

Iedereen voelt de gevolgen van de hoge energiekosten. Wilt u besparen op uw energierekening? Energie besparen is geld verdienen. De lokale energiecoöperatie Voorthuizen Duurzaam levert graag een bijdrage met een speciale actie. Hiermee kunt u isolatiemaatregelen nemen om uw huis energiezuiniger te maken. Zo bespaart u geld op uw energierekening en verhoogt u uw wooncomfort. Dit is de kans op uw woning te verduurzamen!

Hoe doet u mee?

Wanneer u zich aanmeldt voor de Collectie Inkoopactie Isolatie, komt één van onze energieadviseurs bij u langs. De adviseur kijkt naar de isolatiemogelijkheden van de verduurzaming in uw woning, namelijk spouwmuur-, dak-, glas-, vloer- en bodemisolatie. Hier houdt hij rekening met uw woonwensen. Hieruit volgt een uitgebreid en onafhankelijk adviesrapport. Dit rapport bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk de mogelijke isolatiemaatregelen, subsidies, financiering en vrijblijvende offertes. De kosten van het bezoek en het rapport zijn €30,- incl. btw. Kiest u ervoor om de offertes uit te voeren? Met één handtekening zet Susteen alles voor u in werking en woont u binnenkort in een energiezuinig huis.

collectieve-inkoopactie-isolatie

Wat valt er binnen en wat valt er buiten de actie? 

Het energieadvies dat u ontvangt gaat over de volgende isolatiemaatregelen die mogelijk zijn in uw woning. Bekijk hieronder welke maatregelen wel en niet binnen dit advies vallen.

Dit valt binnen de actie:

 • Spouwmuurisolatie
 • Vloer- en bodemisolatie in kruipruimte
 • Dakisolatie van binnenzijde dak
 • Glasisolatie met HR++ glas

Dit valt buiten de actie:

 • Dakisolatie van buitenzijde dak
 • Kozijnen bij glasisolatie

Besparen op uw energierekening? Het isoleren van uw woning is de oplossing!

comfortabel-gezond-wonen-susteen-duurzaam-investeren-energiie-besparen-adviseur

Voordelen

 • Uitgebreid en onafhankelijk adviesrapport op maat
 • Isolatiemaatregelen aanschaffen voor de beste prijs-kwaliteit
 • Besparen op energiekosten
 • Verhogen van uw wooncomfort
 • Woningwaarde stijgt
 • Minder CO-uitstoot. Goed voor u en de wereld
 • Susteen ontzorgt u tijdens het hele proces en stelt een klantenservice ter beschikking voor al uw vragen.

Aanmelden

Wilt u gemakkelijk en betrouwbaar profiteren van de voordelen van woningisolatie? Schrijf u dan in via onderstaand formulier en plan direct een afspraak met één van onze adviseurs!

Aanmelden

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.