Collectieve inkoopactie in gemeente Barneveld

Wilt u besparen op uw energierekening? Energie besparen is geld verdienen. Voorthuizen Duurzaam organiseert samen met Gemeente Barneveld een collectieve inkoopactie isolatie. Dit is de kans op uw woning te verduurzamen!

Hoe doet u mee?

Wanneer u zich aanmeldt voor de collectieve inkoopactie, komt één van onze energieadviseurs bij u langs. Enerzijds kijkt hij naar de mogelijkheden van de verduurzaming in uw woning op basis van de actie. Anderzijds houdt hij rekening met uw woonwensen. Hieruit volgt een adviesrapport. Dit rapport bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk de mogelijke maatregelen, subsidies, financiering en offertes. De kosten van het bezoek en het rapport zijn €30,- incl. btw.

comfortabel-gezond-wonen-susteen-duurzaam-investeren-energiie-besparen-adviseur

Inkoopactie voor isolatie

Woningeigenaren, van koopwoningen voor 1985, kunnen zich aanmelden voor de collectieve inkoopactie isolatie. Het aanbod bestaat uit:

  • Spouwmuurisolatie;
  • Vloer-, bodemisolatie;
  • Dakisolatie;
  • Isolatieglas (HR++).

Voordelen

  • U ontvangt een uitgebreid adviesrapport op maat;
  • Besparen op energiekosten;
  • Verhogen van uw wooncomfort;
  • Minder CO2 uitstoten; goed voor u en de wereld;
  • Susteen ontzorgt u tijdens het hele proces en stelt een klantenservice ter beschikking voor al uw vragen.

Aanmelden

Wilt u meedoen aan deze actie? Meldt u zich dan snel aan via onderstaand formulier!

Aanmelden

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.
Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.
Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.