Woningverbeterplan gemeente Den Helder

Wist u dat u flink kunt besparen op uw energierekening door uw woning te verduurzamen? Een duurzaam huis is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar het verhoogt ook uw wooncomfort en het draagt bij aan een beter milieu. Kortom alleen maar voordelen! Duurzaam wonen is haalbaar voor iedereen, maar brengt vaak veel vragen met zich mee. Welke verduurzaammaatregelen kan ik het beste nemen in mijn woning? En wat levert het mij precies op? Gemeente Den Helder wilt u graag helpen met verduurzamen en biedt inwoners een woningverbeterplan aan. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

 

Meld u aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina

Plan een bezoek in met één
van onze adviseurs

Ontvang een uitgebreid woningverduurzaamplan

De ideale routekaart

Als u zich aanmeld voor deze actie, komt één van de adviseurs van Susteen bij u langs. Hij bekijkt alle verduurzaammogelijkheden van uw woning en brengt deze in kaart. Er wordt hierbij rekening gehouden met uw woonwensen. Deze informatie gebruikt hij voor het opstellen van een woningverbeterplan. Dit bestaat uit een uitgebreid advies en een bijbehorend plan om uw woning te verbeteren tot een duurzaam huis. Naast de mogelijke verduurzaammogelijkheden van uw woning bevat het plan een investeringsoverzicht, een berekening van de terugverdientijd en informatie over het uitvoeren van de maatregelen. Zo heeft u een uitgebreid overzicht en de ideale routekaart naar een duurzaam huis.

Wees er snel bij!

Gemeente Den Helder wilt inwoners graag helpen bij het besparen van energie. Om deze reden biedt de gemeente het woningverbeterplan aan met een fikse korting. Daarom kunt u nu een plan aanvragen voor €50,-. Er zijn nog 860 plannen beschikbaar dus meld u snel aan zodat u weet wat de mogelijkheden van verduurzaming zijn in uw woning!

Gun uzelf de voordelen van duurzaam wonen!

 

woningverbeterplan-den-helder-susteen-advies

Geen woning of gezin is hetzelfde. Daarom is het woningverbeterplan speciaal op maat gemaakt voor uw woning.

Wilt u een voorbeeld inlezen? Klik dan op onderstaande knop!

Bekijk voorbeeld

Voordelen

  • Een woningverbeterplan speciaal van uw woning
  • Nu verkrijgbaar voor maar €50,-
  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Woningwaarde stijgt
  • Minder CO-uitstoot. Goed voor u en de wereld
achterhoekse-isolatie-actie-susteen-energieloket

Aanmelden

Zet de eerste stap naar een duurzaam huis en meld u aan via onderstaand formulier!
Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.