Woningverbeterplan gemeente Den Helder

Wilt u besparen op uw energiegebruik? Maar u weet niet hoe u uw woning kan verduurzamen? Een duurzaam huis is een voordelig huis, zowel voor u als het milieu. Daarom biedt de gemeente Den Helder inwoners een woningverbeterplan aan.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Meld je aan via
aanmeldformulier

Plan een bezoek in met één
van onze adviseurs

Ontvang na de afspraak een
woningverduurzaamplan

Woningverbeterplan Den Helder

Het woningverbeterplan Den Helder bestaat uit een advies en bijbehorend plan om uw woning te verbeteren tot een toekomstbestendige en duurzame woning. Hierbij wordt rekening gehouden met uw woonwensen. Naast de mogelijke maatregelen, bevat het plan een investeringsoverzicht, een berekening van de terugverdientijd en informatie over het uitvoeren van de maatregelen. Zo heeft u een uitgebreid overzicht van de duurzaamheidsmogelijkheden in uw woning.

Korting op woningverbeterplan Den Helder

Gemeente Den Helder heeft de ambitie om haar inwoners te helpen bij het besparen van energie. Om deze reden biedt de gemeente het woningverbeterplan aan met een fikse korting. Het plan kost voor deelnemers €50,-. Er zijn 860 plannen beschikbaar voor de inwoners van Den Helder. Meld u dus snel aan als u graag wilt weten wat de mogelijkheden van verduurzaming in uw woning zijn!

woningverbeterplan-den-helder-susteen-advies

Geen woning of gezin is hetzelfde. Daarom is het woningverbeterplan op maat gemaakt. Een onafhankelijk plan voor uw woning.

Bekijk via onderstaande knop een voorbeeld van een woningverbeterplan.

Bekijk voorbeeld

Voordelen

  • Een onafhankelijk woningverbeterplan op maat
  • Advies t.w.v. €289,-
  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van wooncomfort
  • Minder CO2 uitstoten; goed voor u en de wereld
  • Inzicht in de verduurzaammogelijkheden van uw woning

Aanmelden

Wilt u meedoen aan deze actie? Meld u dan aan via onderstaand formulier.
Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.
Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.
Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.