Goedkoper uw huis verwarmen

Goedkoper uw huis verwarmen, wie wil dat nu niet? Zeker in deze tijden van snel en sterk oplopende energiekosten, is energie besparen belangrijker dan ooit. Energiebesparen kan met grote en kleine maatregelen. Het project ‘Goedkoper uw huis verwarmen’ van de gemeente Den Haag richt zich op de kleine maatregelen die gelijk toepasbaar zijn en direct voordeel bieden. Deze actie is voor huiseigenaren en huurders.

Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt voor deze actie komt er een energieadviseur bij uw woning langs. De adviseur bekijkt samen met u de woning en vertelt de mogelijkheden om energie te besparen. Denk aan het isoleren van verwarmingsbuizen in onverwarmde ruimtes, radiatorfolie, deurdrangers, tochtstrippen, ledlampen en de instellingen van de cv-installatie.

Waar mogelijk en met uw toestemming, laat de adviseur zien hoe het aanbrengen van verschillende materialen in z’n werk gaat. Ook laten we zien hoe u de radiatoren kan ontluchten. Daarnaast ontvangt u een energiebespaarbox met energiebesparende producten.

Bekijk de video hiernaast over de actie!

Aanmelden

Wilt u weten wat unog meer kan doen aan het verduurzamen van de woning? Meld u dan aan voor de ‘Goedkoper je huis verwarmen’ actie van gemeente Den Haag. U kunt zich aanmelden voor deze actie op de site van gemeente Den Haag via onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.