Goedkoper uw huis verwarmen

Goedkoper uw huis verwarmen, wie wil dat nu niet? Zeker in deze tijden van snel en sterk oplopende energiekosten, is energie besparen belangrijker dan ooit. Energiebesparen kan met grote en kleine maatregelen. Het project ‘Goedkoper uw huis verwarmen’ van de gemeente Den Haag richt zich op de kleine maatregelen die gelijk toepasbaar zijn en direct voordeel bieden. Deze actie is voor huiseigenaren en huurders.

Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt voor deze actie komt er een energieadviseur bij uw woning langs. De adviseur bekijkt samen met u de woning en vertelt de mogelijkheden om energie te besparen. Denk aan het isoleren van verwarmingsbuizen in onverwarmde ruimtes, radiatorfolie, deurdrangers, tochtstrippen, ledlampen en de instellingen van de cv-installatie.

Waar mogelijk en met uw toestemming, laat de adviseur zien hoe het aanbrengen van verschillende materialen in z’n werk gaat. Ook laten we zien hoe u de radiatoren kan ontluchten. Daarnaast ontvangt u een energiebespaarbox met energiebesparende producten.

Bekijk de video hiernaast over de actie!

Aanmelden

Wilt u weten wat unog meer kan doen aan het verduurzamen van de woning? Meld u dan aan voor de ‘Goedkoper je huis verwarmen’ actie van gemeente Den Haag. U kunt zich aanmelden voor deze actie op de site van gemeente Den Haag via onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.