Uw persoonlijke isolatieadvies

Heeft u een hoge energierekening? Door uw huis te isoleren gebruikt u minder energie. En bespaart u geld op uw energierekening. Gemeente Krimpen aan den IJssel betaalt tot een bedrag van €3000,- aan isolatiemateriaal om uw woning te isoleren. De actie is voor inwoners van gemeenten Krimpen aan den IJssel. Die een koopwoning met een laag energielabel hebben en energietoeslag kregen over 2022. 

Let op: u kunt alleen meedoen als u een brief over deze actie kreeg van de gemeente en Krimpen Duurzaam. 

In 4 stappen een duurzaam thuis

Gemeente Krimpen aan den IJssel helpt u met maximaal €3000,- aan een isolatiemaatregel

Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt voor de actie, komt een adviseur van Susteen bij u thuis langs. Die bekijkt hoe u uw huis het beste kunt isoleren. U ontvangt na het bezoek een advies met de mogelijkheden en vrijblijvende offerte(s). Susteen regelt de isolatiewerkzaamheden. Gemeente Krimpen aan den IJssel betaalt daar tot een bedrag van €3000,- aan mee. U beslist altijd zelf of u de isolatiewerkzaamheden wilt laten uitvoeren.

De energieadviseur kijkt naar de mogelijkheid voor.

susteen-glasisolatie

Glasisolatie

dakisolatie-susteen

Dakisolatie

vloer-bodem-isolatie-susteen
Vloer- en bodemisolatie

Voorwaarden

U kunt meedoen als u een brief kreeg over deze actie van de gemeente en Krimpen Duurzaam.

Uw voordelen 

  • Gratis isolatiemateriaal tot maximaal €3000,- 
  • Gratis energieadvies voor uw huis om uw maandelijkse energiekosten te verlagen. 
  • Altijd uw eigen keuze, u zit nergens aan vast.
  • Verhoging van uw wooncomfort.
  • Waardestijging van uw woning
  • Vermindering van uw CO²-uitstoot. Goed voor u en de wereld!
krimpen-aan-den-ijssel-susteen-collectieve-inkoop-actie-isolatie

Aanmelden

Zet de stap naar een duurzaam huis en meld u aan via onderstaand formulier!
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren.

Wij adviseren u over dak-, glas-, vloer- en bodemisolatie. Wij adviseren niet over spouwmuurisolatie en kozijnen.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een isolatieadvies is een concreet plan op het gebied van isolatie met vrijblijvende offertes afgestemd op uw huis en wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten maar ook besparingen. Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen u indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een energieadvies verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u. U zit dus nergens aan vast.

De gemeente betaalt tot €3000,- mee aan isolatiemaatregel voor uw woning. De gemeente betaalt dit bedrag aan Susteen. Susteen verrekent dit bedrag op uw factuur.