De actie

Met een Lot Duurzaamheidshypotheek kunt u extra lenen voor energiebesparende maatregelen tegen een heel lage rente. Als klant van Lot betaalt u voor ons energieadvies € 200,- in plaats van € 289,-. Sluit u een hypotheek af, dan krijgt u dit bedrag volledig terug.

Hoe werkt het?

De duurzaamheidshypotheek van Lot is een hypotheek speciaal voor het verduurzamen van uw woning. Het is een extra lening die u afsluit naast de hypotheek voor de aankoop van uw woning. Het bedrag dat u extra leent om te verduurzamen, stort Lot in een bouwdepot. Hieruit betaalt u de rekeningen van installaties en werkzaamheden. U heeft hier 2 jaar de tijd voor. Voor de duurzaamheidshypotheek rekent Lot een zeer lage rente van 0,5% met NHG en 1% zonder NHG. De looptijd is maximaal 15 jaar. Deze zeer voordelige Lot Duurzaamheidshypotheek is beschikbaar voor alle mensen die naast de duurzaamheidshypotheek ook een gewone Lot hypotheek hebben of afsluiten.

Tip: u mag door te verduurzamen voor de meeste verduurzamingsmaatregelen meer lenen dan zonder verduurzaming (106% van de verkoopwaarde i.p.v.100%). Uw wens om de verduurzamen hoeft dus niet ten koste te gaan van andere wensen.

Deze hypotheek financiert zichzelf

Een duurzaamheidshypotheek financiert zichzelf. De hypotheek maakt namelijk besparingen mogelijk en de besparing maakt de aflossing van de hypotheek mogelijk. De cirkel is daarmee rond. Sterker nog, de cirkel groeit. De besparingen zijn namelijk hoger dan de kosten. De hypotheek kost geen geld, maar levert juist geld op.

stel kijkt naar elkaar tidens gezamenlijk werk achter laptop

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.