De actie

Met een Lot Duurzaamheidshypotheek kunt u extra lenen voor energiebesparende maatregelen tegen een heel lage rente. Als klant van Lot betaalt u voor ons energieadvies € 200,- in plaats van € 289,-. Sluit u een hypotheek af, dan krijgt u dit bedrag volledig terug.

Hoe werkt het?

De duurzaamheidshypotheek van Lot is een hypotheek speciaal voor het verduurzamen van uw woning. Het is een extra lening die u afsluit naast de hypotheek voor de aankoop van uw woning. Het bedrag dat u extra leent om te verduurzamen, stort Lot in een bouwdepot. Hieruit betaalt u de rekeningen van installaties en werkzaamheden. U heeft hier 2 jaar de tijd voor. Voor de duurzaamheidshypotheek rekent Lot een zeer lage rente van 0,5% met NHG en 1% zonder NHG. De looptijd is maximaal 15 jaar. Deze zeer voordelige Lot Duurzaamheidshypotheek is beschikbaar voor alle mensen die naast de duurzaamheidshypotheek ook een gewone Lot hypotheek hebben of afsluiten.

Tip: u mag door te verduurzamen voor de meeste verduurzamingsmaatregelen meer lenen dan zonder verduurzaming (106% van de verkoopwaarde i.p.v.100%). Uw wens om de verduurzamen hoeft dus niet ten koste te gaan van andere wensen.

Deze hypotheek financiert zichzelf

Een duurzaamheidshypotheek financiert zichzelf. De hypotheek maakt namelijk besparingen mogelijk en de besparing maakt de aflossing van de hypotheek mogelijk. De cirkel is daarmee rond. Sterker nog, de cirkel groeit. De besparingen zijn namelijk hoger dan de kosten. De hypotheek kost geen geld, maar levert juist geld op.

stel kijkt naar elkaar tidens gezamenlijk werk achter laptop

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.