Waarom een Energieadvies?

U heeft uw droomhuis op het oog en zou graag direct de verduurzaming regelen. Isolatie, zonnepanelen, warmtepomp. Alles gefinancierd via de hypotheek. Maar hoe pak je dat aan in de hectiek van een hypotheekaanvraag? Met een energieadvies van Susteen weet u direct hoe en hoeveel energie en geld u kunt besparen. Alles in één keer goed, snel en eenvoudig geregeld in een soepel samenspel met uw hypotheekadviseur. Vraag uw adviseur naar deze service.

Hoe werkt de Treso Verduurzaming Service?

 • Vul onderstaand formulier in en plan direct een afspraak met onze adviseur.
 • Onze adviseur neemt contact met u op voor het adviesgesprek. Dit gesprek duurt 30 minuten.
 • U ontvangt binnen 24 uur een advies met offertes waarin alle duurzaamheidsmaatregelen zijn opgenomen. (inclusief subsidies)
 • Deze offerte is uiteraard vrijblijvend.
 • Wij delen deze offerte gelijk met uw hypotheekadviseur die is aangesloten bij Treso.
 • Als u de offerte accepteert, verwerkt de adviseur het offertebedrag direct in de hypotheekaanvraag. Hiervoor heeft hij nu alle benodigde informatie in handen.
 • Wanneer u zeker weet dat u de woning gaat kopen, maken wij een afspraak voor een woningbezoek.
 • Tijdens dit woningbezoek wordt alles ingemeten en de werkzaamheden voorbereid.
 • Wanneer blijkt dat een aangeboden maatregel niet kan worden uitgevoerd dan vervalt (dit deel van) de offerte.
 • Wanneer de prijs moet worden aangepast vanwege meerwerk dan vragen we u opnieuw akkoord te gaan.
 • De werkzaamheden worden ingepland.
 • Susteen is uw hoofdaannemer waarbij u met al uw vragen terecht kunt.
stel kijkt naar elkaar tijdens gezamenlijk werk achter laptop

Lagere maandlasten door te verduurzamen

Met onze unieke rekentool, waarin gegevens van honderden referentiewoningen zijn opgeslagen, maken wij een zeer betrouwbare inschatting van de energiebesparing die u gaat realiseren. Onze ervaring is dat de totale woonlasten (energie en hypotheek) vaak dalen als gevolg van verduurzaming.

Geld lenen voor verduurzaming kost dan geen geld, maar levert juist geld op. 

Enthousiast geworden van de Verduurzamings Service?

 • U kunt zich aanmelden voor de verduurzamingsservice door onderstaand formulier in te vullen.
Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.