Energie besparen door collectieve inkoopactie

Gemeente Utrechtse Heuvelrug helpt met gratis advies

Door overweldigend succes van deze actie hebben de gemeente Utrechtse Heuvelrug en Susteen besloten de inschrijving eerder te stoppen. Houd deze pagina goed in de gaten. Susteen en Utrechtse Heuvelrug zijn momenteel bezig met een tweede actie voor nieuwe aanmeldingen. Wij verwachten deze begin 2023 te starten.

Wilt u besparen op uw energierekening, dan kan het helpen om uw woning beter te isoleren en zelf energie op te wekken. Weet u niet waar te beginnen of ziet u op tegen het uitzoekwerk? Doe dan mee met de collectieve inkoopactie isolatie. De gemeente helpt u graag met verduurzamen van uw woning en biedt u dit advies daarom gratis aan.

De actie

Binnen de actie kijken we naar gevel-, vloer- en dakisolatie, HR++ glas, zonnepanelen en zonneboilers. Susteen is gespecialiseerd in energieadvies en verduurzaming en stuurt u een verduurzamingsadvies. Daarbij verzorgen wij ook een vrijblijvende offerte zodat u precies weet wat de kosten zijn en direct en concreet aan de slag kunt. Landelijke en gemeentelijke subsidies worden ook in kaart gebracht.

Binnen deze actie besteden we ook aandacht aan eigenaren van monumenten. We helpen u met de juiste gegevens en procedure om een vergunning te krijgen voor de maatregelen die u uit wilt voeren.

Hoe werkt het

Als u zich aanmeldt voor het energieadvies, kunt u direct een afspraak bij u thuis plannen. Onze adviseur komt dan bij u langs en bespreekt uw wensen en mogelijkheden. Twee weken later ontvangt u het advies.

Webinar

Wilt u eerst weten wat er allemaal bij komt kijken? Meld u dan aan voor het gratis online webinar op 4 oktober  om 19:30 uur, door een mail te sturen aan info@susteen.nl met als onderwerp Webinar Utrechtse Heuvelrug.

Aanmelding

Deze actie is gesloten. Utrechtse Heuvelrug heeft een nieuwe actie opgestart. Klik op onderstaande knop op deze actie te bekijken en voor het aanmelden.

Bekijk actie

Waarom meedoen aan deze actie?

Energiebesparing heeft alleen maar voordelen:

  • besparen op energiekosten
  • verhogen van uw wooncomfort.
  • minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor u, maar voor iedereen.

 

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.