Energie besparen door collectieve inkoopactie

Gemeente Utrechtse Heuvelrug helpt met gratis advies

Door overweldigend succes van deze actie hebben de gemeente Utrechtse Heuvelrug en Susteen besloten de inschrijving eerder te stoppen. Houd deze pagina goed in de gaten. Susteen en Utrechtse Heuvelrug zijn momenteel bezig met een tweede actie voor nieuwe aanmeldingen. Wij verwachten deze begin 2023 te starten.

Wilt u besparen op uw energierekening, dan kan het helpen om uw woning beter te isoleren en zelf energie op te wekken. Weet u niet waar te beginnen of ziet u op tegen het uitzoekwerk? Doe dan mee met de collectieve inkoopactie isolatie. De gemeente helpt u graag met verduurzamen van uw woning en biedt u dit advies daarom gratis aan.

De actie

Binnen de actie kijken we naar gevel-, vloer- en dakisolatie, HR++ glas, zonnepanelen en zonneboilers. Susteen is gespecialiseerd in energieadvies en verduurzaming en stuurt u een verduurzamingsadvies. Daarbij verzorgen wij ook een vrijblijvende offerte zodat u precies weet wat de kosten zijn en direct en concreet aan de slag kunt. Landelijke en gemeentelijke subsidies worden ook in kaart gebracht.

Binnen deze actie besteden we ook aandacht aan eigenaren van monumenten. We helpen u met de juiste gegevens en procedure om een vergunning te krijgen voor de maatregelen die u uit wilt voeren.

Hoe werkt het

Als u zich aanmeldt voor het energieadvies, kunt u direct een afspraak bij u thuis plannen. Onze adviseur komt dan bij u langs en bespreekt uw wensen en mogelijkheden. Twee weken later ontvangt u het advies.

Webinar

Wilt u eerst weten wat er allemaal bij komt kijken? Meld u dan aan voor het gratis online webinar op 4 oktober  om 19:30 uur, door een mail te sturen aan info@susteen.nl met als onderwerp Webinar Utrechtse Heuvelrug.

Aanmelding

Deze actie is gesloten. Utrechtse Heuvelrug heeft een nieuwe actie opgestart. Klik op onderstaande knop op deze actie te bekijken en voor het aanmelden.

Bekijk actie

Waarom meedoen aan deze actie?

Energiebesparing heeft alleen maar voordelen:

  • besparen op energiekosten
  • verhogen van uw wooncomfort.
  • minder CO2 uitstoten. Dat is niet alleen goed voor u, maar voor iedereen.

 

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.