Uw persoonlijke Energiebespaarplan Plus

Bespaar geld en energie zonder zorgen! Ontdek alles wat u moet weten over het verduurzamen van uw huis in het Energiebespaarplan Plus. Van mogelijke maatregelen en kosten tot besparingen, terugverdientijden en uw toekomstige energielabel. Elk advies is op maat gemaakt voor uw unieke woonsituatie en gebaseerd op uw woonwensen. Wilt u de offerte(s) uit het advies uitvoeren? Dan ontvangt u korting op de maatregelen en krijgt u na uitvoering door Susteen het verbeterde energielabel van uw woning. Daarnaast kan u de investering opnemen in uw lening bij de uw bank. Hoe hoger het energielabel des te lager uw hypotheekrente! De kosten van het Energiebespaarplan Plus inclusief energielabel zijn €470,-. 

In 4 stappen een duurzaam huis en verbeterd energielabel

Susteen geeft een energielabelgarantie! U ontvangt gegarandeerd het verbeterde energielabel na uitvoering van de mogelijke maatregelen door Susteen. 

Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt voor de actie, komt een adviseur van Susteen bij u thuis langs. Die bekijkt hoe u uw huis het beste kan verduurzamen. U ontvangt na het bezoek het Energiebespaarplan Plus met de mogelijkheden en vrijblijvende offerte(s). U beslist altijd zelf of u de verduurzaamwerkzaamheden wilt laten uitvoeren. Als u er voor kiest om te verduurzamen, dan gaat Susteen voor u aan de slag. De investering voor de uitvoering van duurzame maatregelen kan u meenemen in de lening bij uw bank. Na uitvoering door Susteen ontvangt u het nieuwe energielabel van uw woning.

Hoe bepalen we het verbeterde energielabel?

Tijdens het bezoek aan huis bepaalt de energieadviseur het energielabel van uw woning zoals het nu is. Dit label wordt niet officieel geregistreerd, maar wordt gebruikt als startpunt om te zien hoe het energielabel verbetert na het uitvoeren van de aanbevolen maatregelen.

De energieadviseur kijkt naar de mogelijkheid op:

 • Spouwmuurisolatie
 • Glasisolatie
 • Vloerisolatie
 • Dakisolatie
 • Zonnepanelen
 • Warmtepomp
 • Zonneboiler
 • CV-ketel
susteen-volksbank-duurzame-maatregelen

Voorwaarden

U kunt meedoen als u een hypotheek wil afsluiten bij ASN Bank, RegioBank, BLG Wonen en SNS.

De Bespaarhypotheek van BLG Wonen, RegioBank of SNS

Sluit u een hypotheek af en laat u de maatregelen uit dit plan uitvoeren? Dan kan de Bespaarhypotheek van BLG Wonen, RegioBank of SNS iets voor u zijn. Met de Bespaarhypotheek kunt u besparen op uw energiekosten én uw hypotheekrente. Want hoe hoger het gegarandeerde energielabel in dit rapport, hoe lager uw hypotheekrente. Meer weten? Vraag ernaar bij uw financieel adviseur.

Hoe hoger uw energielabel des te lager de hypotheekrente

Uw voordelen 

 • De ideale routekaart naar een duurzaam huis
 • Verhoog uw energielabel en verlaag uw hypotheekrente
 • U kan de investering opnemen in de lening bij uw bank
 • Garantie op het verbeterde energielabel bij uitvoering door Susteen
 • Altijd uw eigen keuze, u zit nergens aan vast
 • Besparing op de energiekosten
 • Verhoging van uw wooncomfort
 • Waardestijging van uw woning
optimaal-besparen-bespaaradvies-susteen-diensten

Bekijk hier een voorbeeldadvies

Benieuwd naar een voorbeeld van het Energiebespaarplan Plus? Bekijk het hier.

Bekijk

Ontvang korting op de uitgevoerde maatregelen!

Uitvoeren van de maatregelen

Wilt u de maatregelen uit laten voeren? Met één handtekening gaat Susteen voor u aan de slag en profiteert u snel van de voordelen. Daarnaast ontvangt u een korting op de maatregelen!

Neem contact op met uw Financieel Adviseur

Wilt u een Energiebespaarplan Plus inclusief energielabel ontvangen? Neem dan contact op met uw Financieel Adviseur. 

Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening. Daarnaast ontdekt u welk energielabel uw woning krijgt na de uitvoering van de mogelijke maatregelen. Susteen geeft een energielabelgarantie. Zo weet u zeker dat u het verbeterde energielabel haalt met de uitvoering via Susteen.
Uiteraard. Het afnemen van een Energiebespaarplan Plus verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou.
Ja, bij het Energiebespaarplan Plus ontvangt u na uitvoering via Susteen het nieuwe energielabel van uw woning. Wij stellen deze voor u op en melden deze aan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.