Gebruik de kracht van de zon en een warmtepomp

Iedereen voelt de gevolgen van de hoge energiekosten. Wilt u besparen op uw energierekening? Energie besparen is geld verdienen. De lokale energiecoöperatie Voorthuizen Duurzaam levert samen met gemeente Barneveld graag een bijdrage met een speciale actie. Hiermee kunt u installatiemaatregelen nemen om uw huis energiezuiniger te maken. Zo bespaart u geld op uw energierekening en verhoogt u uw wooncomfort. Dit is de kans op uw woning te verduurzamen!

Hoe werkt het?

Eén van onze energieadviseurs komt bij u langs en bekijkt de installatiemogelijken van uw woning. Hij kijkt naar de mogelijkheid op zonnepanelen en een warmtepomp. Daarnaast bespreekt hij uw woonwensen. Hieruit volgt een uitgebreid en persoonlijk energieadvies. Het advies bestaat uit de mogelijke en aanbevolen installatiemaatregelen, de kosten, opbrengsten, subsidies en vrijblijvende offertes. Wilt u aan de slag met de offertes? Met één handtekening zet Susteen alles voor u in werking en woont u binnenkort in een energiezuinig huis.  

In 4 stappen een duurzaam thuis

Fikse korting

Door de bijdrage van Voorthuizen Duurzaam en gemeente Barneveld betaalt u voor het bezoek en het energieadvies op maat een eigen bijdrage van 30,- incl. BTW.

De voorwaarden

  • Uw bent een woningeigenaar.
  • U bent een inwoner van gemeente Barneveld.

Gebruik de warmte en energie van de zon en wek uw eigen stroom op!

voorthuizen-duurzaam-susteen-actie-zonnepanelen-installatie

Uw voordelen

  • Uitgebreid en onafhankelijk adviesrapport op maat
  • Zonnepanelen aanschaffen voor de beste prijs-kwaliteit
  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Woningwaarde stijgt
  • Minder CO-uitstoot. Goed voor u en de wereld
  • Met één handtekening, ontzorgt Susteen u bij de uitvoering. 

Aanmelden

Zet de eerste stap naar een duurzaam thuis en meld u aan.
Veelgestelde vragen

Ja, wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van één product of partij en kunnen dus onafhankelijk adviseren. 

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak-, vloer-, bodem-, glas- en spouwmuurisolatie. En op gebied van verwarming en energieopwekking, namelijk CV en (hybride) warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een aantal zaken waar we niet over adviseren. Zo vallen kozijnen, zonnedakpannen, een groendak en windmolens niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Het advies is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financieringen. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Ook ontvang je vrijblijvende offerte(s) van onze partners. Deze partners zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar passende offertes van uitvoerende partijen. Kies je ervoor om de offerte te tekenen? Dan gaat Susteen voor je aan de slag. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard zijn het advies en de bijhorende offertes geheel vrijblijvend. Het afnemen van een advies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. De keus is geheel aan jou en je zit dus nergens aan vast. 

Nee, u ontvangt bij een Optimaal Bespaaradvies, Energieneutraal -, Gasloos - en Warmtepompadvies geen energielabel. Bij ons Verbeterplan met energielabel ontvang je wel een energielabel als je via Susteen laat uitvoeren. In dit advies lees je ook wel energielabel je maximaal kan bereiken met jouw woning. Bekijk ons Verbeteradvies via onderstaande knop. Heb je geen advies, maar alleen een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen. 

Verbeteradvies met energielabel

Als je er voor kiest om de offerte bij jouw advies te tekenen, zodat de maatregelen worden uitgevoerd? Dan kan je de getekende offerte per post sturen of uitprinten, scannen en mailen naar info@susteen.nl. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is. 

Staat er op de offerte dat je een aanbetaling moet voldoen, dan verwerken wij deze aanbetaling zodra wij deze hebben ontvangen. Wij sturen de opdracht naar de uitvoerende partij en zij zullen contact opnemen voor het maken van een afspraak. Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de uitvoerder.