Gebruik de kracht van de zon en een warmtepomp

Iedereen voelt de gevolgen van de hoge energiekosten. Wilt u besparen op uw energierekening? Energie besparen is geld verdienen. De lokale energiecoöperatie Voorthuizen Duurzaam levert samen met gemeente Barneveld graag een bijdrage met een speciale actie. Hiermee kunt u installatiemaatregelen nemen om uw huis energiezuiniger te maken. Zo bespaart u geld op uw energierekening en verhoogt u uw wooncomfort. Dit is de kans op uw woning te verduurzamen!

Hoe werkt het?

Eén van onze energieadviseurs komt bij u langs en bekijkt de installatiemogelijken van uw woning. Hij kijkt naar de mogelijkheid op zonnepanelen en een warmtepomp. Daarnaast bespreekt hij uw woonwensen. Hieruit volgt een uitgebreid en persoonlijk energieadvies. Het advies bestaat uit de mogelijke en aanbevolen installatiemaatregelen, de kosten, opbrengsten, subsidies en vrijblijvende offertes. Wilt u aan de slag met de offertes? Met één handtekening zet Susteen alles voor u in werking en woont u binnenkort in een energiezuinig huis.  

In 4 stappen een duurzaam thuis

Fikse korting

Door de bijdrage van Voorthuizen Duurzaam en gemeente Barneveld betaalt u voor het bezoek en het energieadvies op maat een eigen bijdrage van 30,- incl. BTW.

De voorwaarden

  • Uw bent een woningeigenaar.
  • U bent een inwoner van gemeente Barneveld.

Gebruik de warmte en energie van de zon en wek uw eigen stroom op!

voorthuizen-duurzaam-susteen-actie-zonnepanelen-installatie

Uw voordelen

  • Uitgebreid en onafhankelijk adviesrapport op maat
  • Zonnepanelen aanschaffen voor de beste prijs-kwaliteit
  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Woningwaarde stijgt
  • Minder CO-uitstoot. Goed voor u en de wereld
  • Met één handtekening, ontzorgt Susteen u bij de uitvoering. 

Aanmelden

Zet de eerste stap naar een duurzaam thuis en meld u aan.
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. 

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.