Verduurzamen in gemeente Albrandswaard

Ontvang een persoonlijk energieadvies om uw woning te verduurzamen. Het isoleren van uw woning is de sleutel tot een comfortabel huis en zorgt voor besparingen op uw energierekening. Ook het opwekken van uw eigen energie bespaart u een hoop geld. Gemeente Albrandswaard biedt u een isolatie- en zonnepanelen advies passend bij uw woning en wensen en deelname aan een collectieve inkoopactie. Ontdek hoe uw huis energiezuiniger en duurzamer kan worden.

In vier stappen een duurzaam thuis!

Wat houdt de actie in?

Als u zich aanmeldt voor de actie dan komt één van onze onafhankelijk en ervaren energieadviseurs bij u langs. Hij bekijkt de mogelijkheid op spouwmuur-, dak-, vloer- en glasisolatie en zonnepanelen. Ook verzamelt hij de nodige informatie voor het eventuele uitvoeren van de maatregelen. 

U ontvangt een adviesrapport met vrijblijvende offertes, berekeningen van de te verwachtte terugverdientijden en een overzicht van passende subsidies en leningen. U beslist zelf of u in gaat op één of meerdere offerte(s). Als u akkoord gaat en de offerte(s) tekent, gaat Susteen voor u aan de slag. Zo wordt u geheel ontzorgd en kan u binnenkort genieten van de voordelen van een duurzaam thuis!

afspraak-maken-susteen-energie-advies

Stap 1: Meld u aan en maak een afspraak met één van onze adviseurs. 

huisbezoek-susteen-energie-advies

Stap 2: Onze energieadviseur komt bij u langs en bekijkt de (on)mogelijkheden van uw woning.

Stap 3: U ontvangt uw energieadvies inclusief de vrijblijvende offerte(s), terugverdientijden en meer.

uitvoeren-susteen-energie-advies

Stap 4: Wilt u de offertes uit laten voeren? Susteen gaat voor u aan de slag en zo woont u binnenkort duurzaam.

achterhoekse-isolatie-actie-susteen-energieloket

Fikse korting

Gemeente Albrandswaard wilt inwoners graag helpen bij het besparen op energie en biedt energieadviezen aan met een fikse korting. Daarom kan u nu een advies met vrijblijvende offerte(s) aanvragen voor €35,-.

Collectieve inkoopactie

Kiest u ervoor om één of meerdere offerte(s) uit te laten voeren? Door uw deelname aan de collectieve inkoop actie, kunt u maatregelen aanschaffen met de beste prijs-kwaliteitverhouding van onze partners. Onze partners zijn geselecteerd op basis van ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Voorwaarden

U kunt meedoen aan de actie als: 

 • U woont in gemeente Albrandswaard.
 • U bent eigenaar van een dijkwoning.
 • Uw woning heeft een afgemeld energielabel D, E, F of G. Zoek uw afgemelde energielabel hier.
 • Heeft uw woning geen afgemeld, maar een voorlopig energielabel? Het voorlopige (is een schatting) energielabel D, E, F of G wordt gebruikt  wanneer uw woning voor 1982 gebouwd is.
 • Uw woning is geen gemeentelijk- of rijksmonument of onder beschermd stadsgezicht.
susteen-albrandswaard-isolatie-actie-zonnepanelen

Uw voordelen

 • Voor €35,- onafhankelijk advies van een specialist
 • Begeleiding in het advies- en offerteproces
 • Isolatiemateriaal aanschaffen voor de beste prijs-kwaliteit
 • Besparen op energiekosten
 • Verhogen van uw wooncomfort
 • Minder CO-uitstoot. Goed voor u en de wereld

Benieuwd naar de mogelijkheden van het verduurzamen van een dijkwoning?
Bekijk welke maatregelen Judith en Jos hebben genomen.

Heeft u vragen?

Stel al uw vragen gerust aan ons via 085-8085119 of info@susteen.nl.

Aanmelden

Zet de eerste stap naar een duurzaam thuis!

Aanmelden
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare isolatietechnieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie. Wij adviseren niet over kozijnen.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een isolatieadvies is een concreet plan op het gebied van isolatie met vrijblijvende offertes afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten maar ook besparingen. Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen. Kortom, alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een energieadvies verplicht je niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan jou. Je zit dus nergens aan vast.