Een duurzaam thuis in de Glind

Zoals u hebt gehoord of gelezen werkt de stuurgroep Duurzaam De Glind, in samenwerking met de gemeente Barneveld, hard aan het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) om een duurzaam dorp te creëren. Energiezuinige en aardgasvrije woningen spelen hierbij een belangrijke rol. Eén van de acties hierin is het laten beoordelen van elke woning in De Glind door energieadviseur Susteen. Hiervoor bezoekt één van onze energieadviseurs elke woning en bekijkt de mogelijke maatregelen.

Rudolphstichting verduurzaamt

U huurt uw woning van Rudolphstichting. Ook Rudolphstichting werkt aan het verduurzamen van het vastgoed. Om die reden is aan ons opdracht gegeven om ook de huurwoningen mee te nemen. Op die manier ontstaat een zo goed mogelijk beeld van de verduurzamingsmogelijkheden in het hele dorp. De kosten voor het inventariseren van de huurwoningen zijn voor Rudolphstichting zelf. De leden van de stuurgroep zijn blij dat alle woningen beoordeeld kunnen worden en hopen dat u bereid bent om mee te werken aan het onderzoek. Susteen maakt op basis van de woninginspectie een rapport met een overzicht van maatregelen en verbeteringen. Dit rapport wordt gedeeld met Rudolphstichting, met de stuurgroep en natuurlijk met u.

Een duurzame woning is een betere woning!

Voordelen

  • Gratis energieadvies
  • Besparen op energiekosten
  • Een lager energieverbruik
  • Een comfortabele woning het hele jaar door
  • Minder CO-uitstoot. Goed voor u en de wereld
de-glind-susteen-energieadvies

Bewonersbijeenkomst

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U bent welkom op de bewonersbijeenkomst op maandag 19 juni om 19.30 uur in Dorpskerk De Glind. Deze bijeenkomst is voor kopers én huurders van de Rudolphstichting. Of neem contact op met Susteen via 085-8085119 of info@susteen.nl.

Aanmelden

Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen en plan direct een afspraak met één van onze energieadviseurs.