Een duurzaam thuis in de Glind

Ontvang een gratis energieadvies en geniet van de voordelen van een duurzaam huis. Dit aanbod krijgt u van de gemeente Barneveld en stuurgroep De Glind. Zij zetten zich in voor het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW). Daarvoor zijn energiezuinige en aardgasvrije woningen belangrijk. Eén van de acties is, dat woningen in De Glind door een energieadviseur van Susteen worden beoordeeld op duurzaamheid. Voor u betekent dat: een gratis persoonlijke energieadvies dat u op weg helpt naar een duurzame woning.

Wat houdt de actie in?

Als u zich aanmeldt, komt één van onze energieadviseurs bij u thuis. De adviseur brengt de duurzaamheid van uw woning in kaart. Uw woonwensen en mogelijke energiemaatregelen worden besproken. Denk aan isolatie, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp en ventilatie. Het bezoek duurt ongeveer 80 minuten. U ontvangt een vrijblijvend Woningverbeterplan met een overzicht van maatregelen, besparingen, investeringen en subsidies.

woningverbeterplan-den-helder-susteen-advies

Geen woning of gezin is hetzelfde. Daarom is het woningverbeterplan speciaal op maat gemaakt voor uw woning.

Wilt u een voorbeeld inlezen? Klik dan op onderstaande knop!

Bekijk voorbeeld

Zet de eerste stap naar een duurzaam huis en meld u aan!

Voordelen

  • Een gratis energieadvies
  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Woningwaarde stijgt
  • Minder CO-uitstoot. Goed voor u en de wereld
de-glind-susteen-energieadvies

Bewonersbijeenkomst

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U bent welkom op de bewonersbijeenkomst op maandag 19 juni om 19.30 uur in Dorpskerk De Glind. Of neem contact op met Susteen via info@susteen.nl of 085-8085119. Deze bijeenkomst is voor kopers én huurders van de Rudolphstichting.

Aanmelden

Een duurzaam huis betekent: een lager energieverbruik, besparing op uw energierekening, comfortabel wonen en een hogere woningwaarde. Zet daarom de eerste stappen naar een energiezuinig en liefst aardgasvrij huis:
* Als u akkoord gaat met de voorwaarden van de actie, gaat u o.a. akkoord met het gebruik van gegevens voor onderzoeksdoeleiende ten behoeve van gemeente Barneveld en De Stuurgroep De Glind. Zie het privacy statement van Susteen.