Ik wil optimaal besparen

Bespaar geld en energie zonder zorgen! Stoeit u met vragen als: wat is in mijn huis allemaal mogelijk? En wat is de beste oplossing? Wat kost het en levert dat op? Of wat is de beste volgorde om de mogelijkheden uit te voeren? Elke woning en woonsituatie is anders en daarom geven wij adviezen op maat. Het ‘Optimaal bespaaradvies’ geeft antwoord op al uw vragen. Eén van onze adviseurs komt bij u langs en zal een optimaal bespaaradvies opstellen. Deze is volledig is afgestemd op uw situatie, woning en woonwensen.

De ideale routekaart naar een duurzaam huis!

In het Optimaal Bespaar Advies van Susteen

  • Leest u alle maatregelen om optimaal geld en energie te besparen volledig afgestemd op uw situatie;
  • Kijken we naar de mogelijkheden van uw huis en naar uw woonwensen;
  • Brengen wij dak-, vloer-/bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie in kaart;
  • Geven wij advies over zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp;
  • Selecteren wij voor alle geadviseerde maatregelen het meest geschikte product en/of methode;
  • Krijgt u inzicht in de kosten, opbrengsten en besparingen. Inclusief alle beschikbare subsidies;
  • Berekenen wij de maandelijkse besparing op uw energierekening, de terugverdientijd en de waardestijging van uw woning;
  • Zetten wij gunstige financieringsmogelijkheden op een rij;
  • Leest u over onze unieke opbrengstgarantie.
optimaal-besparen-bespaaradvies-susteen-diensten

Bekijk hier een voorbeeldadvies

Een voorbeeld van een Susteen Optimaal bespaaradvies

Uitvoeren van optimaal bespaaradvies

Overtuigd van het plan? Met één simpele handtekening gaan we voor u aan de slag en profiteert u snel van een energiezuinig huis. 

Ja, ik wil optimaal besparen aanvragen voor € 289,-

Aanvragen

Uw voordelen

Direct lagere maandlasten

Waardestijging van uw woning

Comfortwinst

In 4 stappen een duurzaam huis!

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies
1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

partners-huisbezoek-van-adviseur-susteen-bij-optimaal-besparen-advies-gasloos-warmtepompadvies
2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert bekijkt de (on)mogelijkheden van uw woning en spreekt met u over uw woonwensen.

plan-ontvangen-van-susteen-optimaal-besparen-acties-gasloos
3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt u uw woningverbeterplan. Hierin leest u precies welke installatie(s) wij adviseren en waarom.

close-up duimstok

4. Uitvoering

Bij het woningverbeterplan ontvangt u offertes van Susteen voor alle onderdelen van het plan. Hierdoor kunt u moeiteloos tot uitvoering overgaan en bent u verzekerd van onze opbrengstgarantie. Uiteraard staat het u vrij om te kiezen voor een andere uitvoerder. U zit nergens aan vast.

uitvoeren-van-optimaal-besparen-advies-susteen-acties
4. Uitvoering

Met de (vrijblijvende) offertes van Susteen gaat u moeiteloos tot uitvoering over. Voor u het weet, zit u er warmpjes bij.

man typt staand op tablet, vrouw op achtergrond

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

jong stel in gesprek met adviseur

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert komt bij u thuis. Hij bekijkt de (on)mogelijkheden van uw  woning en spreekt met u over uw woonwensen. Een huisbezoek duurt ongeveer 90 minuten.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt u uw woningverbeterplan. Hierin leest u precies welke installatie(s) wij adviseren en waarom. Na ongeveer 10 dagen bespreken we het advies uitgebreid met u door en passen het eventueel aan.

vrouw leest tijdschrift in vensterbank

4. Uitvoering

Met de (vrijblijvnde) offertes van Susteen gaat u moeiteloos tot uitvoering over en zit u er voor dat u het weet, warmpjes bij.

Optimaal bespaaradvies aanvragen

Vraag ‘Optimaal Besparen’ aan door onderstaand formulier in te vullen en te versturen.

Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.