Het warmtepompadvies helpt u op weg!

Wilt u uw huis duurzaam verwarmen en klaar zijn voor de toekomst? Dan is een warmtepomp de ideale oplossing! Is mijn huis al warmtepomp-ready? Welke warmtepomp kan ik het beste aanschaffen? Allerlei vragen welke belangrijk zijn voordat u een warmtepomp laat plaatsen. Elke woning en situatie is ander en daarom bieden wij op maat gemaakte adviezen. Met ons ‘Warmtepompadvies‘ weet u precies welke stappen nodig zijn voor de duurzame overstap. Onze ervaren adviseurs komen bij u langs en stellen een advies op dat volledig is afgestemd op uw situatie, woning en wensen. 

Warmtepomp verplicht
Wist u dat vanaf 2026 de warmtepomp de norm is voor woningen, winkels, scholen en kantoren? Vanaf 2026 moeten eigenaren van vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen verplicht een warmtepomp aanschaffen als hun cv-ketel vervangen moet worden. Maak de overstap naar duurzaam verwarmen en vraag nu een warmtepompadvies aan bij Susteen. Zo bent u niet alleen voorbereid op de toekomst, maar begint u binnenkort al met besparen op uw energierekening.

Wees voorbereid op de toekomst met een warmtepomp!

In het warmtepompadvies van Susteen

 • Ontdekt u of uw huis geschikt is voor de overstap naar een warmtepomp;
 • Leest u wat er eventueel nodig is om uw huis warmtepomp-ready te maken denk dan vooral aan isolatiemaatregelen zoals
  dak-, vloer en bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie;
 • Kijken wij naar de capaciteit van uw huidige afgiftesysteem;
 • Selecteren wij de voor uw woning meest geschikte warmtepomp;
 • Adviseren wij zowel over hybride als all electric oplossingen;
 • Krijgt u inzicht in kosten en besparingen inclusief beschikbare subsidies;
 • Bereken wij de maandelijkse besparing op uw energierekening;
 • Leest u de terugverdientijd en de waardestijging van uw woning;
 • Brengen wij gunstige financieringsmogelijkheden in kaart.
Susteen-warmtepompadvies-advies-warmtepomp-energie-besparen-duurzaam-wonen

Bekijk hier een voorbeeldadvies

Een voorbeeld van een warmtepompadvies

Uitvoeren warmtepompadvies

Bent u overtuigd van het plan en wilt u graag de stappen nemen om een warmtepomp te installeren in uw huis? Met één simpele handtekening gaan we voor u aan de slag en profiteert u snel van een energiezuinig huis! Wij zullen u volledig ontzorgen van advies tot uitvoering.

Ja, ik wil een warmtepompadvies voor €239,-

Aanvragen

Uw voordelen

Direct lagere maandlasten

Waardestijging van uw woning

Forse besparing op uw gasverbruik

In 4 stappen een duurzaam huis! 

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul het aanmeldformulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

partners-huisbezoek-van-adviseur-susteen-bij-optimaal-besparen-advies-gasloos-warmtepompadvies

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert bekijkt de (on)mogelijkheden van een warmtepomp in uw woning. Ook spreekt hij over uw andere woonwensen.

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt u uw warmtepompadvies. Hierin leest u onder andere precies welk type pomp wij adviseren en waarom.

adviseur spreekt met klant bij warmtepomp

4. Uitvoering

Bij het Warmtepompadvies ontvangt u offertes van Susteen voor alle onderdelen van het advies. (zowel pomp als eventuele isolatiemaatregelen) Hierdoor kunt u moeiteloos tot uitvoering overgaan. Uiteraard staat het u vrij om te kiezen voor (een) andere uitvoerder(s). U zit nergens aan vast.

warmtepompadvies-susteen-uitvoeren-advies

4. Uitvoering

Bij het Warmtepompadvies ontvangt u (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kunt u snel en moeiteloos tot uitvoering overgaan.

afspraak=maken-voor-optimaal-besparen-acties-van-susteen-energieneutraal-gasloos-warmtepompadvies

1. Afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij maken binnen één werkdag een afspraak voor het huisbezoek.

jong stel in gesprek met adviseur

2. Huisbezoek

Onze gecertificeerde energie-expert komt bij u thuis. Hij bekijkt de (on)mogelijkheden van een warmtepomp in uw woning. Ook spreekt hij over andere woonwensen. Een huisbezoek duurt ongeveer 60 minuten.

plan-ontvangen-van-susteen-optimaal-besparen-acties-gasloos

3. Plan

Een week na het huisbezoek ontvangt u uw warmtepompadvies. Hierin leest u precies welk(e) (type) pomp wij adviseren en waarom

adviseur spreekt met klant bij warmtepomp

4. Uitvoering

Bij het Warmtepompadvies ontvangt u (vrijblijvende) offertes van Susteen. Hierdoor kunt u snel moeiteloos tot uitvoering overgaan.

Warmtepompadvies aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs.

Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.

Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.

Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.

Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.

Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.

Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.