Energie besparen door Collectieve Inkoopactie Isolatie gemeente Lansingerland

Voor woningeigenaren van een woning met (voorlopig) energielabel D, E, F of G

De stijgende energiekosten komen bij iedereen hard aan. Ondanks het prijsplafond van 2023 zijn de kosten voor gas en energie erg hoog. Gemeente Lansingerland levert graag een bijdrage met een speciale actie. Hiermee kunt u isolatiemaatregelen nemen om uw huis energiezuiniger te maken. Zo bespaart u geld op uw energierekening. Deze Collectieve Inkoopactie is opgezet voor woningeigenaren van een woning in gemeente Lansingerland met (voorlopig) energielabel D, E, F of G. 

Gemeente Lansingerland heeft een speciale besparingsactie

De gemeente Lansingerland geeft woningeigenaren van een woning in gemeente Lansingerland met een (voorlopig) energielabel D, E, F of G een gratis energieadvies met vrijblijvende offerte(s) voor isolatiemaatregelen.

Wat houdt de actie in?

Woningeigenaren van een woning met een (voorlopig) energielabel D, E, F en G kunnen een gratis advies krijgen over de meest geschikte isolatiemaatregelen voor hun woning. U ontvangt naast het adviesrapport, vrijblijvende offerte(s) voor de energiebesparende maatregelen. De maatregelen zijn HR++ glas, vloer-, en bodemisolatie, dakisolatie en/of spouwmuurisolatie.

We raden aan dat u gebruik maakt van deze eenmalige actie. Door het verbeteren van de isolatie in uw woning, bespaart u geld op uw energierekening. Daarnaast zal uw wooncomfort aanzienlijk verbeteren.

isoleren-collectieve-inkoop

Voorwaarden

U kunt meedoen aan de actie als:

 • U eigenaar bent van een woning in gemeente Lansingerland.
 • Uw woning is voor 1985 gebouwd.
 • Uw woning is geen hoogbouw. 
 • Uw woning heeft een (voorlopig) energielabel D, E, F of G. 

Het (voorlopig) energielabel van uw woning

Weet u niet wat het (voorlopig) energielabel van uw woning is? Onze klantenservice kan het voor u controleren. Neem contact op via 085-808 5119 of via info@susteen.nl

Wat valt er binnen en wat valt er buiten de actie? 

Het energieadvies dat u ontvangt gaat over de volgende isolatiemaatregelen die mogelijk zijn in uw woning. Bekijk hieronder welke maatregelen wel en niet binnen dit advies vallen. 

Dit valt binnen de actie:

 • Spouwmuurisolatie
 • Vloer- en bodemisolatie in kruipruimte
 • Dakisolatie van binnenzijde dak
 • Glasisolatie met HR++ glas

Dit valt buiten de actie:

 • Dakisolatie van buitenzijde dak
 • Kozijnen bij glasisolatie

Voordelen

 • Gratis energieadvies op maat
 • Isolatiemateriaal aanschaffen voor de beste prijs-kwaliteit
 • Besparen op energiekosten
 • Verhogen van uw wooncomfort
 • Woningwaarde stijgt
 • Minder CO2 -uitstoot. Goed voor u en de wereld
woningen-efg-susteen-lansingerland=gemeente-collectieve-inkoop-acties

Informatiebijeenkomst maandag 17 april

U bent van harte uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over de collectieve inkoopactie en het isoleren van uw woning. De bijeenkomst is maandag 17 april van 19:30 tot 21:30 uur in het gemeentehuis Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. Tijdens deze bijeenkomst geeft een energiecoach van het Energieloket informatie over de stappen, die inwoners kunnen zetten om hun woning energiezuiniger te maken en krijgt u van Susteen alles te horen over de collectieve inkoopactie. Komt u ook? Meld u dan aan via www.lansingerland.nl/bleiswijk-zuid.

Heeft u vragen over deze actie welke u graag eerst wilt stellen? Neem dan contact op met Susteen via 085-8085119 of info@susteen.nl. 

Aanmelden

Wilt u mee doen aan de Collectieve Inkoopactie voor woningeigenaren van een woning met (voorlopig) energielabel D, E, F of G? Meld u dan aan via onderstaand aanmeldformulier. We starten de actie in Bleiswijk Zuid en rollen het verder uit binnen de rest van de gemeente. Woont u niet in Bleiswijk-Zuid, dan kunt u zich wel vast opgeven.

Wilt u besparen op uw energierekening? En uw wooncomfort verhogen? Het verduurzamen van uw woning is de oplossing! Wacht niet te lang en meld u aan voor de actie. 
Speciale actie voor inwoners met een inkomen van 140% van de bijstandsnorm

Heeft u een inkomen van maximaal 140% van de bijstandsnorm? Dan is er voor u een speciale actie opgezet en kunt u een financiële bijdrage ontvangen tot €2500,- bij het uitvoeren van isolatiemaatregelen. Klik op onderstaande knop om de actie en voorwaarden te bekijken.

Bekijk de actie