Begin nu met isoleren voor een comfortabel huis en een lagere energierekening!

Voor woningeigenaren van een woning met (voorlopig) energielabel D, E, F of G

Het isoleren van uw woning is de oplossing voor het besparen op energie en het verhogen van uw wooncomfort. Gemeente Lansingerland wil u graag helpen met de Collectieve inkoopactie isolatie. Hiermee kunt u een gratis energieadvies ontvangen en kunt u isolatiemaatregelen nemen om uw huis energiezuiniger te maken. Hiervoor geeft de gemeente voor de eerste 500 deelnemers een financiële bijdrage van €500,-. Deze actie is opgezet voor woningeigenaren van een woning in gemeente Lansingerland met (voorlopig) energielabel D, E, F of G. 

Gemeente Lansingerland geeft een speciale financiële bijdrage

De gemeente Lansingerland geeft een gratis energieadvies en bij het uitvoeren van isolatiemaatregelen een speciale financiële bijdrage van €500,- aan woningeigenaren in Gemeente Lansingerland die voldoen aan de voorwaarden van deze actie. Deze bijdrage is beschikbaar voor de eerste 500 aanmeldingen. Deze extra bijdrage ontvangt u alleen als u meedoet met de collectieve inkoopactie van de gemeente via Susteen.

Wat houdt de actie in?

Woningeigenaren van een woning met een (voorlopig) energielabel D, E, F en G kunnen een gratis advies krijgen over de meest geschikte isolatiemaatregelen voor hun woning. Een adviseur van Susteen komt bij u langs en bekijkt de isolatiemogelijkheden van uw woning. Hij kijkt naar de spouwmuur-, dak-, glas-, vloer- en bodemisolatie. Na het bezoek ontvangt u een advies met de mogelijke isolatiemaatregelen en vrijblijvende offerte(s).

Indien uw woning een (voorlopig) energielabel D, E, F of G heeft en u doet mee aan de Collectieve Inkoopactie Isolatie, dan wordt na opdrachtverlening door u het bedrag van €500 in mindering gebracht op uw factuur wanneer u een isolatiemaatregel laat uitvoeren. Let op: deze bijdrage is beschikbaar voor maximaal 500 inwoners, verdeeld over de verschillende wijken in gemeente Lansingerland.

We raden aan dat u gebruik maakt van deze eenmalige actie. Door het verbeteren van de isolatie in uw woning, bespaart u geld op uw energierekening. Daarnaast zal uw wooncomfort aanzienlijk verbeteren.

 

 

isoleren-collectieve-inkoop

Voorwaarden

U kunt meedoen aan de actie als:

 • U eigenaar bent van een woning in gemeente Lansingerland.
 • Uw woning is voor 1985 gebouwd.
 • Uw woning is geen hoogbouw. 
 • Uw woning heeft een (voorlopig) energielabel D, E, F of G. 

Het (voorlopig) energielabel van uw woning

Weet u niet wat het (voorlopig) energielabel van uw woning is? Doe de check!


Wat valt er binnen en wat valt er buiten de actie? 

Het energieadvies dat u ontvangt gaat over de volgende isolatiemaatregelen die mogelijk zijn in uw woning. Bekijk hieronder welke maatregelen wel en niet binnen dit advies vallen. 

Dit valt binnen de actie:

 • Spouwmuurisolatie
 • Vloer- en bodemisolatie in kruipruimte
 • Dakisolatie van binnenzijde dak
 • Glasisolatie met HR++ glas

Dit valt buiten de actie:

 • Dakisolatie van buitenzijde dak
 • Kozijnen bij glasisolatie

Voordelen

 • Gratis energieadvies op maat
 • Isolatiemateriaal aanschaffen voor de beste prijs-kwaliteit
 • Besparen op energiekosten
 • Verhogen van uw wooncomfort
 • Woningwaarde stijgt
 • Minder CO2 -uitstoot. Goed voor u en de wereld
woningen-efg-susteen-lansingerland=gemeente-collectieve-inkoop-acties

Informatiebijeenkomst terugkijken

De gemeente heeft een online informatieavond over de collectieve inkoopactie georganiseerd. U kan deze terugkijken via onderstaande knop. Heeft u vragen over deze actie? Neem dan contact op met Susteen via 085-8085119 of info@susteen.nl.

Terugkijken informatieavond

Aanmelden

Zet de eerste stap naar een duurzaam huis en meld u snel aan via onderstaand aanmeldformulier! 
Speciale actie voor inwoners met een inkomen van 140% van de bijstandsnorm

Heeft u een inkomen van maximaal 140% van de bijstandsnorm? Dan is er voor u een speciale actie opgezet en kunt u een financiële bijdrage ontvangen tot €2500,- bij het uitvoeren van isolatiemaatregelen. Klik op onderstaande knop om de actie en voorwaarden te bekijken.

Bekijk de actie