Kiezen voor Susteen betekent kiezen voor zekerheid. Wij hebben die zekerheid vastgelegd in twee duidelijke garanties, namelijk de advies- en productgarantie. Zo weet je dat je altijd geld bespaart en geen enkel risico loopt.

Adviesgarantie

De adviesgarantie van Susteen houdt in dat wij altijd in staat zijn een advies te geven, waarbij je vanaf de eerste maand goedkoper uit bent, zonder dat je eigen geld hoeft te investeren. Kunnen wij een dergelijk advies niet uitbrengen, dan ben je geen advieskosten verschuldigd. No cure, no pay. (ziet u om persoonlijke, bijvoorbeeld esthetische, redenen af van maatregelen, dan vervalt deze garantie)

Neemt je een uitgebreid advies af en slagen wij er niet in jouw woning gasloos of energieneutraal te maken, dan betaalt u het tarief van een ‘Optimaal besparen’ advies. U betaalt dan € 289,- (i.p.v. € 479,-)

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies
energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

Adviesgarantie


De adviesgarantie van Susteen houdt in dat wij altijd in staat zijn een advies te geven, waarbij u vanaf de eerste maand goedkoper uit bent, zonder dat u eigen geld hoeft te investeren. Kunnen wij een dergelijk advies niet uitbrengen, dan bent u geen advieskosten verschuldigd. No cure, no pay. (ziet u om persoonlijke, bijvoorbeeld esthetische, redenen af van maatregelen, dan vervalt deze garantie)

Neemt u een uitgebreid advies af en slagen wij er niet in uw woning gasloos of energieneutraal te maken, dan betaalt u het tarief van een ‘Optimaal besparen’ advies. U betaalt dan € 249,- (i.p.v. € 479,-)

Productgarantie

Susteen werkt alleen met betrouwbare producten en ervaren installateurs. Daarom bieden wij veelal garanties die veel verder gaan dan de wettelijke voorschriften. Deze product- en installatiegaranties verschillen van product tot product en staan vermeld op de offerte. Bij vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice op 085 8085119