Kiezen voor Susteen betekent kiezen voor zekerheid. Wij hebben die zekerheid vastgelegd in drie duidelijke garanties. Zo weet je dat je altijd geld bespaart en geen enkel risico loopt.

Bespaargarantie

De bespaargarantie van Susteen is echt uniek. Wij garanderen als enige in de markt de uitkomst van onze berekeningen. Dit betekent dat je zeker weet dat je de door ons uitgerekende besparingen ook daadwerkelijk realiseert. Mocht dit namelijk niet het geval zijn, dan neemt Susteen aanvullende maatregelen of betaalt het verschil jaarlijks aan je uit tot 100% van het totale investeringsbedrag. Eerlijk is eerlijk.

collectieve-inkoopacties-partners-zakelijk-susteen-verduurzamen

De bespaargarantie geldt onder de volgende voorwaarden

  • Je kan inzicht verschaffen in jouw energieverbruik over de afgelopen twee jaar. Je kan deze gegevens eventueel opvragen bij je energieleverancier.
  • Wij minimaal 2 maatregelen hebben geadviseerd
  • Je laat alle geadviseerde maatregelen door ons uitvoeren.
  • Je alleen gas en/of elektra gebruikt. Helaas kunnen wij geen bespaargarantie aanbieden aan mensen die gebruik maken van stadswarmte, hout- of pelletkachels
  • We maken afspraken over gelijkblijvend gebruik. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat wanneer je een sauna installeert de energiekosten daarvan op ons verhaalt. Je tekent hiervoor de bespaargarantieovereenkomst.
  • Wij kunnen en mogen jouw energiegebruik lopende de garantieperiode online monitoren.
  • Je sluit hiervoor een Premium contract af met onze monitorpartner Enelogic.
energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

Adviesgarantie


De adviesgarantie van Susteen houdt in dat wij altijd in staat zijn een advies te geven, waarbij je vanaf de eerste maand goedkoper uit bent, zonder dat je eigen geld hoeft te investeren. Kunnen wij een dergelijk advies niet uitbrengen, dan ben je geen advieskosten verschuldigd. No cure, no pay. (ziet u om persoonlijke, bijvoorbeeld esthetische, redenen af van maatregelen, dan vervalt deze garantie)

Neemt je een uitgebreid advies af en slagen wij er niet in jouw woning gasloos of energieneutraal te maken, dan betaalt u het tarief van een ‘Optimaal besparen’ advies. U betaalt dan € 289,- (i.p.v. € 479,-)

energieneutraal-susteen-acties-energie-besparen-plan-ontvangen-warmtepompadvies

Adviesgarantie


De adviesgarantie van Susteen houdt in dat wij altijd in staat zijn een advies te geven, waarbij u vanaf de eerste maand goedkoper uit bent, zonder dat u eigen geld hoeft te investeren. Kunnen wij een dergelijk advies niet uitbrengen, dan bent u geen advieskosten verschuldigd. No cure, no pay. (ziet u om persoonlijke, bijvoorbeeld esthetische, redenen af van maatregelen, dan vervalt deze garantie)

Neemt u een uitgebreid advies af en slagen wij er niet in uw woning gasloos of energieneutraal te maken, dan betaalt u het tarief van een ‘Optimaal besparen’ advies. U betaalt dan € 249,- (i.p.v. € 479,-)

Productgarantie

Susteen werkt alleen met betrouwbare producten en ervaren installateurs. Daarom bieden wij veelal garanties die veel verder gaan dan de wettelijke voorschriften. Deze product- en installatiegaranties verschillen van product tot product en staan vermeld op de offerte. Bij vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice op 085 8085119