De overheid stimuleert woningverduurzaming op vele manieren. In onze adviezen kijken we naar alle landelijke subsidies en regelingen.

Deze maatregelen worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden. Daardoor rekenen wij altijd met de actuele bedragen. Als een subsidie wordt opgenomen in ons advies, kan je erop rekenen dat de maatregel voldoet aan de subsidievoorwaarden.

Werken wij samen met een gemeente (zie gemeentelijke acties) dan houden we ook rekening met de plaatselijke en regionale subsidies.

In onze berekeningen van besparingen of terugverdientijden, worden de subsidies integraal doorgerekend. Zo weet je exact waar je aan toe bent en wat de maatregelen u écht kosten en opleveren.

adviseur spreekt met klant bij warmtepomp

Laag BTW-tarief en BTW terugave

In onze offertes en bespaarberekeningen houden we ook rekening met het lage BTW-tarief Lage BTW tarief woningverduurzaming

voor het isoleren van woningen. En met de mogelijkheid op BTW op zonnepanelen terug te vragen. Zie  BTW teruggave Zonnepanelen

stel kijkt naar elkaar tijdens gezamenlijk werk achter laptop

ISDE aanvragen 

Aanvragen van subsidie kan soms best ingewikkeld zijn. Daarom heeft de overheid een overzichtelijk stappenplan gemaakt. Je hebt hiervoor een DigID nodig. Voor vragen kan je bellen met de subsidieverstrekkende instantie (RVO) op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 op 088 042 47 47.

stel kijkt naar elkaar tijdens gezamenlijk werk achter laptop

ISDE aanvragen 

Aanvragen van subsidie kan soms best ingewikkeld zijn. Daarom heeft de overheid een overzichtelijk stappenplan gemaakt. U heeft hiervoor een DigID nodig. Voor vragen kunt u bellen met de subsidieverstrekkende instantie (RVO) op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 op 088 042 47 47.