Werken bij Susteen

Wil jij werken aan een duurzame toekomst en de energietransitie? Susteen is een hard groeiende organisatie. En om onze groei vorm te geven, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij hebben vacatures op contractbasis en op ZZP-basis.

Bekijk hier onze actuele vacatures. En wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Bekijk vacatures

De adviseurs van Susteen

Bij Susteen weten we als geen ander dat het belangrijk is om deskundige en ervaren energieadviseurs als collega’s te hebben. Onze adviseurs zijn niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing, maar hebben ook een passie voor het helpen van mensen bij het verduurzamen van hun woning. Zij weten als geen ander hoe ze u kunnen helpen om uw energierekening te verlagen en uw huis te verduurzamen. 

Ontdek wat hen drijft en wat zij belangrijk vinden in hun werk!

Johan

“Ik vind het belangrijk dat ik een bewoner kan helpen bij het verduurzamen van hun huis aan de hand van hun woonbehoeftes en de mogelijkheden van de woning. Ik kijk naar de bouw, de afwerking en de installatietechnische kenmerken, want alleen dan kan iemand de juiste keuzes maken. Mijn missie is om Nederland zuiniger en schoner te maken. De maatschappij van nu vraagt veel van onze aarde en we kunnen allemaal een stapje terug doen. Ik ben er trots op dat ik mijn kennis hiervoor kan inzetten en het motiveert mij enorm om zo bij te dragen aan een duurzame toekomst!”

johan-susteen-onze-adviseurs
henk-onze-adviseurs-susteen

Henk

“Uw woning, uw budget, uw energie. Uw huis verduurzamen levert u meer comfort, efficiënter energieverbruik en lagere kosten. Een goed plan van aanpak bestaat uit een op uw woning afgestemde combinatie van isolatie en installatie en levert u een zuinig huis met een aangenaam binnenklimaat. Start uw verduurzaming niet bij een aannemer, niet bij een installateur, maar bij een adviseur met kennis over de bouwkundige constructies, de installaties, het binnenklimaat en energiehuishouding voor een optimaal resultaat.”

Jos

“Ik vind het fijn om mensen te helpen met energie besparen, dat geeft mij energie. Door de woning en de installatie te beoordelen kun je gericht aangeven waar de grootste energiebesparing zit. Als je dit combineert met de wensen van de klant komt er een mooi op maat advies uit waardoor klanten inzicht krijgen en gericht aan de slag kunnen. Op naar een duurzamer Nederland.”

onze-adviseurs-susteen-jos