Dit zijn onze energieadvies diensten

Bekijk alle energieadvies diensten van Susteen

Telefonisch advies

Speciaal voor hypotheekverstrekkers ontwikkelde wij het telefonische advies. Op basis van een 30 minuten durend telefonisch consult geven wij een betrouwbare schatting van de kosten van zinvolle en uitvoerbare verduurzamingsmaatregelen. Dit advies is bedoeld voor onderbouwing van de hoogte van een duurzaamheidsdepot bij een nieuwe hypotheek. Binnen 48 uur na aanmelding, nemen wij contact met je op. Het advies is gratis. 

Quick scan online

Wil je bezoekers van jouw website een snelle bespaarscan aanbieden? Dat kan met de Susteen Quick Scan. Susteen ontwikkelde de Quick scan op basis van honderden actuele referentiewoningen. De Quick Scan geeft een betrouwbare inschatting van kosten en opbrengsten.

susteen-woningverbeterplan-barendrecht-gemeente-energie-besparen-woningverbeterplan

Woningscan

De Woningscan is een goede en betrouwbare woningopname waarbij we de energiebesparing schatten op basis van honderden actuele referentiewoningen. De adviseur legt een woningbezoek af en bekijkt de mogelijkheden van de woning zonder deze geheel in te meten. De woningscan is snel en kostenefficiënt. De besparingen en opbrengstberekeningen zijn schattingen.

Integraal advies Optimaal Besparen

Optimaal Besparen is het integrale energieadvies van Susteen. Dit advies is bedoeld voor iedereen die exact wil weten hoe hij het beste geld en energie kan besparen. De woning wordt energetisch volledig in kaart gebracht en we spreken met de klant over de woonwensen. Op basis van deze input bepalen wij het optimale bespaartraject.

Wij brengen dak-, vloer-/bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie in kaart en geven advies over zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp. Wij selecteren voor alle geadviseerde maatregelen het meest geschikte product en de beste methode. Zo krijgt de klant inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, inclusief alle beschikbare subsidies. Wij berekenen de maandelijkse besparing op de energierekening, de terugverdientijd en de waardestijging van de woning.

Aardgasvrij advies

Aardgasvrij advies is bedoeld voor iedereen die afscheid wil nemen van de aardgasaansluiting. De woning wordt energetisch volledig in kaart gebracht en we zetten alle maatregelen op een rij die nodig zijn om het doel om aardgasvrij te wonen te halen.

Wij brengen dak-, vloer-/bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie in kaart en geven wij advies over zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp. Wij selecteren voor alle geadviseerde maatregelen het meest geschikte product en methode. Zo krijgt de klant inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, inclusief alle beschikbare subsidies. Wij berekenen  de maandelijkse besparing op de energierekening, de terugverdientijd en de waardestijging van de aardgasvrije woning.

Energieneutraal advies

Energieneutraal advies is bedoeld voor iedereen die de energierekening wil terugbrengen naar nul. De woning wordt energetisch volledig in kaart gebracht en we zetten alle maatregelen die nodig zijn om het doel om energieneutraal wonen te halen op een rij.

Wij brengen dak-, vloer-/bodem-, (spouw)muur- en glasisolatie in kaart en geven advies over zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp. Wij selecteren voor alle geadviseerde maatregelen het meest geschikte product en de beste methode. Zo krijgt de klant inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, inclusief alle beschikbare subsidies. Wij berekenen de maandelijkse besparing op de energierekening, de terugverdientijd en de waardestijging van de energie-neutrale woning.

susteen-alle-energieadviesdiensten

Warmtevraagberekening

Bij een warmtevraagberekening brengen wij de warmtevraag in kaart van de huidige woning en berekenen de warmtevraag na isolatie. Deze berekening is speciaal bedoeld voor mensen die een warmtepomp willen aanschaffen of bedrijven die warmtepompen aanbieden. Op basis van een warmtevraagberekening is de benodigde capaciteit van de warmtepomp vast te stellen.

Advies aan huurders

Advies aan huis over kleine maatregelen en tips over energiezuinig verwarmen, wassen en koken. Met of zonder bespaarbox.

Waarom kiezen voor Susteen?

Susteen is al 12 jaar de woningverduurzamer van Nederland en gespecialiseerd in de verduurzaming van bestaande woningen.

Wij bieden toegang tot een uitgebreid landelijk netwerk van gecertificeerde en ervaren adviseurs en vakbekwame installatiebedrijven en isolatiespecialisten. Al meer dan 12 jaar zijn wij een professionele verduurzamingspartner voor vele partners.

Susteen heeft alle ondersteunende ICT-systemen in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor zijn wij een flexibele organisatie die in staat is altijd een betaalbare en innovatieve maatwerkoplossing aan te bieden die past bij jouw dienstenportfolio.

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Neem contact op met Rob van Haren, directeur Susteen.

Email: rob.vanharen@susteen.nl

Telefoon:  06 – 2637 6882

Andere diensten

Benieuwd waar Susteen je nog meer mee kan helpen? Bekijk onze zakelijke diensten via onderstaande knop.

Bekijk andere diensten

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op met Frank Gerritsma, directeur Susteen.

frank.gerritsma@susteen.nl

06-4140.4041