De collectieve inkoopacties van Susteen

Collectieve inkoopacties

Bij de collectieve inkoopacties krijgen deelnemers advies over te nemen maatregelen en profiteren zij van gezamenlijke inkoopkracht. Als aanbieder van de actie versnel je de energietransitie en ondersteun je jouw achterban bij de verduurzaming van hun woning. Wij organiseren collectieve acties voor gemeenten, bedrijven en belangenbehartigingsorganisaties.

Bij een collectieve inkoopactie leggen wij altijd een huisbezoek af. Wij bekijken de mogelijkheden van de woning en spreken met bewoners over hun woonwensen en financiële mogelijkheden. Bewoners ontvangen vrijblijvende offertes van alle maatregelen die aansluiten bij hun situatie. De offertes zijn afkomstig van uitvoerders die voldoen aan de kwaliteitscriteria van Susteen.

collectieve-inkoopacties-zonnepanelen-warmtepomp-isolatie-susteen-inkopen

Bij de selectie kijken we naar kwaliteit, betrouwbaarheid, ervaring en prijs. Bewoners beslissen over de offerte. Bij akkoord verstrekken zij de opdracht rechtsstreek aan de desbetreffende uitvoerder. De klantenservice van Susteen blijft tijdens de uitvoeringsfase beschikbaar voor de beantwoording van vragen.

Gedurende de looptijd van het project kan je de resultaten volgen via een online dashboard. Je krijgt real-time inzicht in aantallen aanmeldingen, afgelegde huisbezoeken, geoffreerde maatregelen en afgenomen maatregelen. Na afloop ontvang je een klanttevredenheidsonderzoek. Susteen kan je volledig ontzorgen bij de uitvoering van een collectieve inkoopactie. Wij hebben de volledige projectorganisatie klaar staan om een project voor je uit te voeren.

achterhoekse-isolatie-actie-susteen-energieloket

Drie varianten van collectieve inkoopacties

Wij organiseren inkoopacties voor:

  • Isolatiemaatregelen: Wij kijken naar de mogelijkheden van spouwmuur-, dak-, vloer/bodem-isolatie en isolatieglas.
  • Zonnepanelen, zonneboiler: Wij onderzoeken de geschiktheid van de woning voor zonnepanelen en adviseren over type en aantal. De Inkoopactie kan uitgebreid worden met een inkoopactie voor zonneboilers. Wij doen geen acties die uitsluitend gericht zijn op zonneboilers.
  • Hybride warmtepomp: Wij onderzoeken de geschiktheid van de woning voor het plaatsen van een hybride warmtepomp. Hiervoor bekijken we de warmtevraag en de capaciteit van het afgiftesysteem.

Wel of geen veiling

Susteen kent de markt en heeft een uitgebreid netwerk van betrouwbare en ervaren installateurs door heel Nederland. Indien gewenst organiseren wij een veiling bij inschrijving.

Waarom kiezen voor Susteen

Susteen is al 12 jaar de woningverduurzamer van Nederland en gespecialiseerd in de verduurzaming van bestaande woningen.

Wij bieden toegang tot een uitgebreid landelijk netwerk van gecertificeerde en ervaren adviseurs en vakbekwame installatiebedrijven en isolatiespecialisten. Al meer dan 12 jaar zijn wij een professionele verduurzamingspartner voor vele partners.

Susteen heeft alle ondersteunende ICT-systemen in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor zijn wij een flexibele organisatie die in staat is altijd een betaalbare en innovatieve maatwerkoplossing aan te bieden die past bij jouw dienstenportfolio.

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Neem contact op met Rob van Haren, directeur Susteen.

Email: rob.vanharen@susteen.nl

Telefoon: 06-2637 6882

Andere diensten

Benieuwd waar Susteen u nog meer mee kan helpen? Bekijk onze zakelijke diensten via onderstaande knop. 

Bekijk andere diensten

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op met Frank Gerritsma, directeur Susteen.

frank.gerritsma@susteen.nl

06-4140.4041