Dit zijn onze energielabel diensten

Heb je een energielabel nodig? Dan kan je dus uitstekend bij Susteen terecht. Susteen geeft EP-W/B, EP-U/B en EP-W/D labels af. Voor zakelijke partners hebben we op basis van deze labels speciale diensten ontwikkeld. Deze tref je in het overzicht.

energielabel-aanvragen-susteen-diensten-vastgoed-hypotheekverstrekkers-makelaars

Vastgoedpartijen en energielabels

Ontwikkel je een nieuwbouwproject en heb je voor alle woningen in het project een label nodig? Of beheer je een appartementencomplex met meerdere vergelijkbare woningen? Dan is Susteen jouw energielabelpartner.

We leveren snel en betrouwbaar het energielabel voor alle woningen. Voor grote opdrachten hanteren we aangepaste tarieven. Informeer naar de mogelijkheden.

Hypotheekverstrekkers en energielabels

Een groene hypotheekofferte is gebaseerd op het nieuwe label. Susteen kijkt voor je in de toekomst. Wij stellen vast welke maatregelen nodig zijn om een bepaald energielabel te behalen. We kijken daarbij naar isolatie, verwarming en zonnepanelen. We berekenen de kosten en de opbrengsten van de investering.

Dit is de basis onder het duurzaamheidsdepot. Wij adviseren hoe hoog het depot moet zijn, welke maatregelen eruit gefinancierd kunnen worden en welk energielabel de woning behaalt na uitvoering.

Het mooie is dat wij het nieuwe energielabel vooraf garanderen. Mocht dit in de praktijk niet lukken, dan zorgt Susteen voor aanvullende maatregelen om het doel alsnog te bereiken. De kosten hiervan nemen wij voor onze rekening. Voorwaarde is wel dat Susteen ook de initiële maatregelen zelf uitvoert.

Makelaars en energielabels

Indien je kiest voor Susteen als labelpartner ben je niet alleen verzekerd van een goede, snelle en betrouwbare toekenning van het verplichte energielabel, maar biedt je jouw klanten ook echt iets extra’s voor in de verkoopbrochure.

Wij leveren als labelpartner:

  • een volledig afgemeld energielabel dat voldoet aan alle wettelijke vereisten
  • een kant-en-klare pagina voor in de verkoopbrochure met alle relevante gegevens met betrekking tot het label en de mogelijkheden van labelverbetering
  • tegen een kleine meerprijs een compleet woningverbeterplan

Ondanks deze aantrekkelijke extra’s is ons energielabel qua prijs volledig concurrerend met andere labelverstrekkers.

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Neem contact op met Rob van Haren, directeur van Susteen. 

Email: rob.vanharen@susteen.nl

Telefoon: 06-2637 6882

Andere diensten

Benieuwd waar Susteen je nog meer mee kan helpen? Bekijk onze zakelijke diensten via onderstaande knop. 

Bekijk andere diensten

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op met Frank Gerritsma, directeur Susteen.

frank.gerritsma@susteen.nl

06-4140.4041