Het organiseren van een wijkaanpak

Wijuitvoeringsplannen

Susteen concretiseert wijkuitvoeringsplannen door met gemeente, lokale partners en bewoners een transitieplatform op te zetten en aan de hand van een meerjarenplan uit te voeren. De gemeentelijke ambitie en het wijk- en bewonersprofiel zijn leidend in de aanpak die wordt gekozen.

Door bewonersgroepen te enthousiasmeren de klantreis te starten en vervolgens helpen deze te doorlopen, worden in wijken aardgasvrije(ready) woningen gerealiseerd. Hiervoor organiseren wij een communicatiecampagne en bieden we goed getimed een aantrekkelijk en uitgebreid verduurzamingsaanbod. Wij ontzorgen gemeenten en partners door projectmanagement, evaluaties en communicatie uit handen te nemen.

wijkaanpak-susteen-wijkuitvoeringsplannen-duurzaamheid-energiebesparen-

Waarom kiezen voor Susteen

Susteen is al 12 jaar de woningverduurzamer van Nederland en gespecialiseerd in de verduurzaming van bestaande woningen.

Wij bieden toegang tot een uitgebreid landelijk netwerk van gecertificeerde en ervaren adviseurs en vakbekwame installatiebedrijven en isolatiespecialisten. Al meer dan 12 jaar zijn wij een professionele verduurzamingspartner voor vele partners.

Susteen heeft alle ondersteunende ICT-systemen in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor zijn wij een flexibele organisatie die in staat is altijd een betaalbare en innovatieve maatwerkoplossing aan te bieden die past bij jouw dienstenportfolio.

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Neem contact op met Rob van Haren, directeur Susteen.

Email: rob.vanharen@susteen.nl

Telefoon: 06-2637 6882

Andere diensten

Benieuwd waar Susteen je nog meer mee kan helpen? Bekijk onze zakelijke diensten via onderstaande knop. 

Bekijk andere diensten

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op met Frank Gerritsma, directeur Susteen.

frank.gerritsma@susteen.nl

06-4140.4041