Meld u aan voor extra informatie

Geplande webinars

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Heeft u zich aangemeld voor een ‘Energieadvies met ondersteuning uitvoering Susteen’ of ‘Energiescan van energieambassadeurs’? Of wilt u hier meer over weten? Op dinsdag 7 februari 2023 om 19:30 uur organiseert Susteen een webinar waarbij we alle informatie over de acties zullen geven. Van de afspraak aan huis met adviseur tot het uitvoeren van de verduurzaammogelijkheden in uw woning. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de actie? Dit kan via onderstaande knop.

Aanmelden actie

Vul onderstaand uw mailadres in en meld u aan voor de webinar. U ontvangt op de dag van de webinar een link in uw mailbox.

Logo-utrechtse-heuvelrug-susteen-gemeentelijke-actie-energiebesparen
 
 

Algemene informatie

Op de pagina’s van de verschillende actie staat de algemene informatie over de acties vermeld. Wilt u alvast uw vraag stellen, dan kan u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Onze collega’s helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.

Neem contact op
schrijf-je-in-voor-webinar-gemeentelijke-acties-susteen

Waarom inschrijven?

  • Alle informatie rondom de actie
    Tijdens de webinar zal Susteen alle informatie rondom de actie aan u vertellen. Zo bent u snel op de hoogte van alle belangrijke details over een actie.
  • Ruimte voor vragen
    Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. Zijn er nog onduidelijkheden over de actie of heeft u andere vragen? Wij zijn daar om al uw vragen te beantwoorden.
  • Vanuit huis
    Een webinar is natuurlijk online. U ontvangt vlak voor de webinar een link in uw mailbox, zodat u vanuit huis alle informatie ontvangt over de actie van Susteen.