Meld u aan voor extra informatie

Bewonersbijeenkomsten en webinars

Gemeente Barendrecht

De gemeente Barendrecht organiseert een bewonersbijeenkomst over de actie van Susteen voor woningeigenaren van dijkwoningen. Wij zullen hier informatie gegeven over de actie en de maatregelen die je met deze actie kunt nemen. Je bent welkom op dinsdag 5 september van 19:45 tot 21:00 uur bij Café Den Pimpelaer op de doormanplein 3c, 2992 BC.

gemeente-barendrecht-susteen-woningverbeterplan

Gemeente Ridderkerk

De gemeente Ridderkerk organiseert een bewonersbijeenkomst over de collectieve inkoopactie isolatie van Susteen voor woningeigenaren van dijkwoningen. Wij zullen hier informatie gegeven over de actie en de maatregelen die je met deze actie kunt nemen. Je bent welkom op donderdag 31 augustus van 19:30 tot 21:00 uur bij de Oudheidskamer Ridderkerk op de Kerksingel 26, 2981 EH.

gemeente-ridderkerk-susteen-collectieve-isolatie-zonnepanelen-actie

Gemeente Lansingerland

Maandag 17 april heeft de gemeente een informatiebijeenkomst over de actie georganiseerd. Wij hebben hier veel informatie gegeven over de actie en de isolatiemaatregelen die u met deze actie kunt nemen. De bijeenkomst is opgenomen en kunt u terugkijken via onderstaande knop.

Webinar terugkijken
lasingerland-logo-collectieve-inkoopactie-isolatie-susteen-webinar

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Heeft u zich aangemeld voor een ‘Energieadvies met ondersteuning uitvoering Susteen’ of ‘Energiescan van energieambassadeurs’? Of wilt u hier meer over weten? Susteen heeft op dinsdag 7 februari een webinar georganiseerd, waarin alle zaken rondom de actie aan bod zijn gekomen. Heeft u de webinar gemist? Of wilt u deze terugkijken? Bekijk het terug via onderstaande knop. 

Webinar terugkijken
webinar-logo-utrechtse-heuvelrug

Algemene informatie

Op de pagina’s van de verschillende actie staat de algemene informatie over de acties vermeld. Wilt u alvast uw vraag stellen, dan kan u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Onze collega’s helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.

Neem contact op
schrijf-je-in-voor-webinar-gemeentelijke-acties-susteen

Waarom inschrijven?

  • Alle informatie rondom de actie
    Tijdens de webinar zal Susteen alle informatie rondom de actie aan u vertellen. Zo bent u snel op de hoogte van alle belangrijke details over een actie.
  • Ruimte voor vragen
    Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. Zijn er nog onduidelijkheden over de actie of heeft u andere vragen? Wij zijn daar om al uw vragen te beantwoorden.
  • Vanuit huis
    Een webinar is natuurlijk online. U ontvangt vlak voor de webinar een link in uw mailbox, zodat u vanuit huis alle informatie ontvangt over de actie van Susteen.