Collectieve inkoopacties in drie varianten

De collectieve inkoopactie

Bij een collectieve inkoopactie krijgen deelnemers advies over te nemen maatregelen en profiteren zij van gezamenlijke inkoopkracht. Als aanbieder van de actie versnelt u de energietransitie en ondersteunt u uw achterban bij de verduurzaming van hun woning. Wij organiseren collectieve acties voor gemeenten, bedrijven en belangenbehartigingsorganisaties.

Bij een collectieve inkoopactie leggen wij altijd een huisbezoek af. Wij bekijken de mogelijkheden van de woning en spreken met bewoners over hun woonwensen en financiële mogelijkheden.

Bewoners ontvangen vrijblijvende offertes van alle maatregelen die aansluiten bij hun situatie. De offertes zijn afkomstig van uitvoerders die voldoen aan de kwaliteitscriteria van Susteen. Bij de selectie kijken we naar kwaliteit, betrouwbaarheid, ervaring en prijs.

Bewoners beslissen over de offerte. Bij akkoord verstrekken zij de opdracht rechtsstreek aan de desbetreffende uitvoerder. De klantenservice van Susteen blijft tijdens de uitvoeringsfase beschikbaar voor de beantwoording van vragen.

Gedurende de looptijd van het project kunt u de resultaten volgen via een online dashboard. U krijgt real-time inzicht in aantallen aanmeldingen, afgelegde huisbezoeken, geoffreerde maatregelen en afgenomen maatregelen. Na afloop ontvangt u een klanttevredenheidsonderzoek.

Susteen kan u volledig ontzorgen bij de uitvoering van een collectieve inkoopactie. Wij hebben de volledige projectorganisatie klaar staan om een project voor u uit te voeren.

Drie varianten

Wij organiseren inkoopacties voor:

  • Isolatiemaatregelen

Wij kijken naar de mogelijkheden van spouwmuur-, dak-, vloer/bodem-isolatie en isolatieglas.

  • Zonnepanelen, zonneboiler

We onderzoeken de geschiktheid van de woning voor zonnepanelen en adviseren over type en aantal. De Inkoopactie kan uitgebreid worden met een inkoopactie voor zonneboilers. Wij doen geen acties die uitsluitend gericht zijn op zonneboilers.

  • Hybride warmtepomp

We onderzoeken de geschiktheid van de woning voor het plaatsen van een hybride warmtepomp. Hiervoor bekijken we de warmtevraag en de capaciteit van het afgiftesysteem.

Wel of geen veiling

Susteen kent de markt en heeft een uitgebreid netwerk van betrouwbare en ervaren installateurs door heel Nederland. Indien gewenst organiseren wij een veiling bij inschrijving.

Waarom kiezen voor Susteen

Susteen is al 12 jaar de woningverduurzamer van Nederland en gespecialiseerd in de verduurzaming van bestaande woningen.

Wij bieden toegang tot een uitgebreid landelijk netwerk van gecertificeerde en ervaren adviseurs en vakbekwame installatiebedrijven en isolatiespecialisten. Al meer dan 12 jaar zijn wij een professionele verduurzamingspartner voor vele partners.

Susteen heeft alle ondersteunende ICT-systemen in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor zijn wij een flexibele organisatie die in staat is altijd een betaalbare en innovatieve maatwerkoplossing aan te bieden die past bij uw dienstenportfolio.

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op met Rob van Haren, directeur Susteen.

rob.vanharen@susteen.nl

06-2637 6882

Samenwerken

Wij praten graag verder om te zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op met Frank Gerritsma, directeur Susteen.

frank.gerritsma@susteen.nl

06-4140.4041