De actie

Woonnu biedt rentekorting op een hypotheek voor een energiezuinige woning vanaf energielabel B. Overweegt u een hypotheek van Woonnu? Dan is ons advies gratis. Aanmelding loopt via uw hypotheekadviseur.

Hoe werkt het?

Overweegt u een hypotheek van Woonnu? Uw hypotheekadviseur kan u aanmelden voor een gratis energieadvies van Susteen. Susteen adviseert welke maatregelen u moet treffen om minimaal energielabel B of hoger te halen. U stuurt het rapport naar uw hypotheekadviseur. Hij/zij verwerkt de rente die hoort bij dit nieuwe label in de hypotheekaanvraag. Susteen en Woonnu hebben hierover afspraken gemaakt.

Tip: u mag door te verduurzamen voor de meeste verduurzamingsmaatregelen meer lenen dan zonder verduurzaming (106% van de verkoopwaarde i.p.v.100%). Uw wens om de verduurzamen hoeft dus niet ten koste te gaan van andere wensen.

Waarom een Woonnnu hypotheek

Rentekorting vanaf energielabel B
Woonnu beloont duurzaam wonen of verduurzamen van de woning met een rentekorting die gekoppeld is aan het energielabel van het huis. Hoe groener het label, hoe hoger de korting! Woonnu beloont duurzaam wonen met een aantrekkelijke rentekorting vanaf energielabel B. Heeft je huis energielabel B of beter? Dan geldt de duurzaamheidskorting direct bij aanvraag van de Woonnu hypotheek.

jong stel op houten blok voor muur

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Veel gestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, staat u uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van u over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen u graag met hen in contact. Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op uw huis en op uw wensen. U krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijgt u inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen indien gewenst bij het aanvragen. Kortom alles is geregeld met één simpele handtekening.
Uiteraard. Het afnemen van een woningverbeterplan verplicht u niet tot het laten uitvoeren ervan. Maar dat zou, zeker gezien onze garanties, wel heel jammer zijn. Maar de keus is geheel aan u.
Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heeft u een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van uw huis,  vraag dan hier een label aan bij Susteen.