Persoonlijk energieadvies aan huis 

Wilt u inzicht in de huidige staat van uw woning? Of is uw woning toe aan verbetering? Misschien denkt u erover uw spouwmuren te isoleren, zonnepanelen plaatsen of een warmtepomp of energiezuinige verwarming te installeren. Een energieadvies aan huis (inclusief woningverbeterplan) geeft een overzicht van de maatregelen die u kunt nemen en de kosten daarvan. Deze maatregelen verhogen uw wooncomfort en verlagen uw energierekening. Een adviseur komt bij u thuis en stelt, in overleg met u, een plan op. Dit plan is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

In 4 stappen een duurzaam thuis

Speciale actie voor Zwanenbalg

Zwanenbalg is in de Transitievisie Warmte aangewezen als startwijk. Een startwijk is een wijk waar bewoners samen met de gemeente onderzoeken hoe de wijk in de toekomst aardgasvrij gemaakt kan worden.

Om de mensen hierbij te ondersteunen, komt de gemeente de huiseigenaren in deze buurt nog eens extra tegemoet. Namelijk door de adviesgesprekken tijdelijk kosteloos aan te bieden. Hierbij zijn enkele voorwaarden van toepassing. Deze staan op www.denhelder.nl/woningverbeterplan.

Tot en met 30 april 2024 zijn er gratis energieadviezen aan huis beschikbaar voor particuliere woningeigenaren in de buurt Zwanenbalg. Dus wacht niet te lang met aanmelden!

De ideale routekaart

Als u zich aanmeldt voor deze actie, komt een adviseur van Susteen bij u langs. Hij of zij bekijkt de verduurzaammogelijkheden van uw woning en houdt rekening met uw woonwensen. Op basis hiervan stelt de adviseur een woningverbeterplan op met een advies, een investeringsoverzicht, de terugverdientijden en informatie over het uitvoeren van de maatregelen. Zo heeft u een compleet overzicht én ideale routekaart naar een duurzaam thuis.

woningverbeterplan-den-helder-susteen-advies

Geen woning of gezin is hetzelfde. Daarom is het woningverbeterplan helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Wilt u een voorbeeld inlezen? Klik dan op onderstaande knop!

Bekijk voorbeeld

De voordelen van uw persoonlijke Woningverbeterplan

  • Inzicht in de huidige staat van uw huis. 
  • Overzicht van de mogelijkheden om uw maandelijkse energiekosten te verlagen. 
  • Alle kosten en terugverdientijden op een rijtje.
  • Handige informatie over uitvoering van de maatregelen
  • Altijd uw eigen keuze, u zit nergens aan vast.
achterhoekse-isolatie-actie-susteen-energieloket

Aanmelden

Zet de eerste stap naar een duurzaam huis en meld u aan via onderstaand formulier.

Let op! U kunt alleen deelnemen aan deze actie als u in de buurt Zwanenbalg in de gemeente Den Helder woont. Inwoners van andere wijken in de gemeente Den Helder kunnen deelnemen aan een andere actie. Bekijk deze actie via onderstaande knop.

Actie gemeente Den Helder
Veelgestelde vragen

Ja. Wij werken met veel verschillende aanbieders samen. Hierdoor zijn wij  niet afhankelijk van één product en kunnen dus onafhankelijk adviseren. Bovendien doen we nog iets veel beters. Wij garanderen namelijk onze plannen en berekeningen. Bij een fout in een onafhankelijk advies, sta je uiteindelijk toch met lege handen. Bij een gegarandeerd plan wordt een eventuele fout financieel gecompenseerd. Op deze manier nemen wij het risico volledig van je over.
Wij maken een plan van alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (CV en (hybride) warmtepomp), ventilatie en zonnepanelen en zonneboiler. Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een aantal zaken waar we niet over adviseren: kozijnen, zonnedakpannen, groendak en windmolens vallen niet in ons portfolio.
Ja en nee. Het kan niet onder de vlag van Susteen, maar sommige adviseurs bieden dit wel aan op persoonlijke titel. Wij brengen je graag met hen in contact. Dus hulp nodig? Bel onze klantenservice op 085 8085119.
Een woningverbeterplan is een concreet plan op het gebied van isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op jouw huis en jouw wensen. Je krijgt niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, wij garanderen ze. Dat is uniek in de markt! Verder krijg je inzicht in alle beschikbare subsidies en in gunstige financiering. We helpen jou indien gewenst bij het aanvragen.
Nee, een woningverbeterplan is niet inclusief energielabel. Heb je een energielabel nodig voor verkoop of verhuur van je huis, vraag dan hier een label aan bij Susteen.